OPREMA ZA KLANICE

OPREMA ZA KLANICE Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi koje prodaju opremu za mesare, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.

INOX EKONOMIK SUPSKI PUT ĆUPRIJA, se nalazi u delatnosti: PROCESNA OPREMA ĆUPRIJA i u kategoriji: PROCESNA OPREMA SRBIJA, INOX EKONOMIK ĆUPRIJA SE BAVI PROIZVODNJOM PROCESNE OPREME OD INOXA: SUDOPERE, KADE (NESTANDARDNE), STOLOVI, FRITEZE, OGRADE, BOLNIČKA OPREMA, TERAPIJSKA KOLICA, KOLICA ZA PREVOZ HRANE.

Noževi i oprema za mesnu industriju FENIKS 7. jula 7 PARAĆIN, se nalazi u delatnosti: OPREMA ZA KLANICE PARAĆIN i u kategoriji: OPREMA ZA KLANICE SRBIJA

Uvoz, veleprodaja opreme za klaničnu industriju. Uvoz i distribucija svih vrsta sečiva, noževa, kutera i testera. Dobavljači: 

KRISTAL GOLD Oprema za klanice

KRISTAL GOLD Oprema za klanice KRALJEVIĆA MARKA 5 NOVI SAD, se nalazi u delatnosti: OPREMA ZA KLANICE NOVI SAD i u kategoriji: OPREMA ZA KLANICE SRBIJA, u ponudi imamo klaničnu opremu: noževi, masati, cepači, satare, mašine za mlevenje mesa, HTZ oprema, kecelje, obuća, čizme. reber, wenger, dick

Matica DMV

Matica DMV Gundulićeva 28 NOVI SAD, se nalazi u delatnosti: OPREMA ZA KLANICE NOVI SAD i u kategoriji: OPREMA ZA KLANICE SRBIJA, Matica DMV je preduzeće koje se bavi prodajom opreme za klanice i mesare, industriju prerade mesa, prehrambenu industriju, ugostiteljske objekte. Našim kupcima nudimo širok asortiman alata i opreme vrhunskog kvaliteta.