UGOSTITELJSKA OPREMA

UGOSTITELJSKA OPREMA Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
ARS NOVA oprema za toalete ugostiteljska oprema GANDIJEVA 11 Novi Beograd BEOGRAD se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

ARS NOVA ugostiteljska oprema, oprema za toalete, dispanzeri u Beogradu

BENELS ISMETA MUJEZINOVIĆA 22A BEOGRAD se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

BENELS doo Beograd je preduzeće koje se bavi montažom, servisiranjem i popravkama kompletne ugostiteljske opreme. Servis ugostiteljske opreme, Distribucija kafe espresso, Distribucija deterdženata

FIMAS DUNAVSKA 15 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.
KATERA KUMODRAŠKA 176/10 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

OPREMANJE RESTORANA I HOTELA; HOTELSKI, RESTORANSKI TEKSTIL, PROFESIONALNA PERIONICA, OPREMANJE ENTERIJERA

KOGAST DUNAVSKI KEJ 21 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.
OMNIPROMET GAVRILA PRINCIPA 75 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

OMNIPROMET BEOGRAD, Naša osnovna delatnost je opremanje ugostiteljskih objekta profesionalnom opremom. Zastupnici smo renomiranih svetskih proizvođača opreme za ugostiteljstvo.

RAD - INOX DOO BULEVAR VOJVODE MIŠIĆA 45 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

PROIZVODNJA METALNIH PROIZVODA, PRODAJA SVIH VRSTA UGOSTITELJSKE OPREME I INVENTARA


Kljucne reci: RAD INOX, PROHROM BEOGRAD, INOX BEOGRAD
Centrala: 2651 222
Fax: 2652 261
PIB: 100278667
Tekuci racun: 255-0007100201000-34

INOX EKONOMIK SUPSKI PUT ĆUPRIJA, se nalazi u delatnosti: PROCESNA OPREMA ĆUPRIJA i u kategoriji: PROCESNA OPREMA SRBIJA

INOX EKONOMIK ĆUPRIJA SE BAVI PROIZVODNJOM PROCESNE OPREME OD INOXA: SUDOPERE, KADE (NESTANDARDNE), STOLOVI, FRITEZE, OGRADE, BOLNIČKA OPREMA, TERAPIJSKA KOLICA, KOLICA ZA PREVOZ HRANE.

UGOSTITELJSKA OPREMA TERMO TOŠIĆ MORAVSKA 17 DOBANOVCI se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA DOBANOVCI i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.
ELMISS PETRA DRAPŠINA 4 KRAGUJEVAC se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA KRAGUJEVAC i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

Specijalnost nam je proizvodnja pekarske i ugostiteljske opreme koja prati sve svetske standarde i trendove. Mi se prilagođavamo Vama, Vašim željama i potrebama, kao i projektovanju svih tipova ugostiteljskih i pekarskih objekata. 

MIG PRODUCTION ZTR LESKOVAC TEKSTILNA 57 LESKOVAC se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA LESKOVAC i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA, PROIZVODNJA UGOSTITELJSKE OPREME: SUDOPERE, RADNI STOLOVI, POLICE, VISEĆI ORMANI, KOLICA, HVATALJKE ZA LED, KOLAČ, UNIVERZALNA HVATALJKA, KAŠIČICE ZA ESPRESO I OSTALI PROIZVODI OD PROHROMA PO PORUDŽBINI; PREDSTAVNIŠTVO ZA PRODAJU UGOSTITELJSKE OPREME PREDUZEĆA MIG HO RE CA - BEOGRAD

UGOSTITELJSKA OPREMA FENIX VILEMA PUŠMANA 1 LESKOVAC se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA LESKOVAC i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.
HOMENA JANKA VESELINOVIĆA 30 ŠABAC se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA ŠABAC i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

OPREMA ZA DOMAĆINSTVO I UGOSTITELJSTVO, STAKLO, PORCELAN, KERAMIKA-ČAŠE, ESCAJG, ŠOLJICE, BOKALI... BRENDIRANJE-ŠTAMPA NA STAKLU I PORCELANU

MIKROKOL ŠERA ŠABAC POCERSKI PRIČINOVIĆ, ROBERTA TOLINGERA 108 ŠABAC se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA ŠABAC i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

UVOZ, REMONT I PRODAJA PEKARSKIH, MESARSKIH I POSLASTIČARSKIH MAŠINA I OPREME


Kljucne reci:
Telefon: 015 392 435
Fax: 390 743
PIB: 100086731
Tekuci racun: 265-6210310003466-88
DON TRADE SUBOTICA DINKA ŠIMUNOVIĆA 12 SUBOTICA se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA SUBOTICA i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.
Kljucne reci: TRGOVINA KOMPLETNIM ASORTIMANOM NAMEŠTAJA TEKSTILA UGOSTITELJSTVO DON TRADE SUBOTICA WOODO ENTERIJER KUHINJA TAPACIRANI NAMEŠTAJ PLOČASTI CAFFE GARITO
Telefon: 024 533 775
TRADE MANUFACTURE GROUP NOVOSADSKI PUT 42 VETERNIK se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA VETERNIK i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

UGOSTITELJSKA OPREMA


Kljucne reci:
Telefon: 021 823 167
Mobilni telefon: 064/1187 566
PIB: 100640534
Tekuci racun: 205-23866-76
FRIGO BEL Ugostiteljska oprema RUMSKA 12 VOGANJ se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA VOGANJ i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

FRIGO BEL Profesionalna ugostiteljska oprema Ruma Voganj,  rashladni uređaji, termički uređaji, Inox

PRIMA MARKET VRČIN BEOGRADSKA 186 VRČIN se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA VRČIN i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

UGOSTITELJSKA OPREMA


Kljucne reci:
Tel/Fax: 8055 429, 8055 368
NERA PROMET
NERA PROMET NOVOSADSKA 90 BAČKI JARAK se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BAČKI JARAK i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.

Doo Nera Promet Bački Jarak je preduzeće koje je osnovano 1991. godine i bavi se prometom robe za ugostiteljstvo i domaćinstvo, čiju distribuciju obavlja preko većih trgovinskih lanaca, hotela, restorana, trgovinskih radnji i svojih maloprodajnih objekata.

TOMEKS BAJINA BAŠTA
TOMEKS BAJINA BAŠTA OMLADINSKA BAJINA BAŠTA se nalazi u delatnosti: UGOSTITELJSKA OPREMA BAJINA BAŠTA i u kategoriji: UGOSTITELJSKA OPREMA SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 031 864 978