Matica DMV

Gundulićeva 28

NOVI SAD

Matica DMV Gundulićeva 28 NOVI SAD, se nalazi u delatnosti: OPREMA ZA KLANICE NOVI SAD i u kategoriji: OPREMA ZA KLANICE SRBIJA, Matica DMV je preduzeće koje se bavi prodajom opreme za klanice i mesare, industriju prerade mesa, prehrambenu industriju, ugostiteljske objekte. Našim kupcima nudimo širok asortiman alata i opreme vrhunskog kvaliteta.

Želimo da svoje interese prilagodimo i nalazimo u interesu naših kupaca, te da budemo mesto za najpovoljniju kupovinu. Posetite nas i uverite se u uslužnost naših zaposlenih, kvalitet naše robe i usluga.

U našem širokom asortimanu mogu se pronaći sve nezaobilazni mašine, alati i oprema koji su potrebni u svakodnevnom radu u mesarama i klanicama.

TRE SPADE punilice za kobasice, Dick punilice, satare, testere, kuke, čelične rukavice, čelične kecelje, čelične četke, injektor, čupači rebara, prese za pljeskavice, mesarsko šilo, gonič za stoku, razne vrste gajbi za meso, salamoreznice, digitalni termometri, unistivači insekata samo su deo širokog spektra proizvoda naše ponude.
Kvalitet naših proizvoda garantuju renomirani proizvođači opreme za mesare i klanice.


Kljucne reci: oprema za klanice srbija, oprema za mesare srbija, procesna oprema srbija
Telefon: 021 021/3826 863

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa

Gundulićeva 28

Poštanski broj
21000
Mesto
NOVI SAD
Region
Srbija
Država
Srbija
Telefon
021/021/3826 863

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.