INSTITUTI NOVI SAD

INSTITUTI NOVI SAD Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
INSTITUT ZA BEZBEDNOST I SIGURNOST NA RADU, HAJDUK VELJKOVA 11 NOVI SAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI NOVI SAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, IBS razvija mogućnosti na polju bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine kao i investicione izgradnje za potrebe državnih institucija i privatnih kompanija. 

ADIZES ASEE
ADIZES ASEE, LJUBICE RAVASI 16 NOVI SAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI NOVI SAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Adižes centar za jugoistočnu Evropu  ASEE / Adizes SEE je osnovan 1994. u Novom Sadu kao privatna kompanija i uspešno pruža usluge konsaltinga i obrazovanja menadžera prevashodno u zemljama bivše Jugoslavije.
INSTITUT ZA NIZIJSKO ŠUMARSTVO I ŽIVOTNU SREDINU
INSTITUT ZA NIZIJSKO ŠUMARSTVO I ŽIVOTNU SREDINU, ANTONA ČEHOVA 13 NOVI SAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI NOVI SAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, INSTITUT ZA NIZIJSKO ŠUMARSTVO I ŽIVOTNU SREDINU NOVI SAD, Instituti u Novom Sadu i Srbiji - Liderska pozicija u kreiranju i primeni novih tehnologija u nizijskom šumarstvu i agrošumarskim sistemima, Kljucne reci: INSTITUT ZA NIZIJSKO ŠUMARSTVO I ŽIVOTNU SREDINU NOVI SAD, Instituti u Novom Sadu i
NAUČNI INSTITUT ZA RATARSTVO I POVRTARSTVO
NAUČNI INSTITUT ZA RATARSTVO I POVRTARSTVO, MAKSIMA GORKOG 30 NOVI SAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI NOVI SAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Osnovna i primenjena istraživanja, koja su osnovna delatnost Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada, usmerena su na stvaranje sorti i hibrida ratarskih, povrtarskih kao i velikog broja krmnih, industrijskih, lekovitih i začinskih biljaka.