INSTITUTI BEOGRAD

INSTITUTI BEOGRAD Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
BALKANOLOŠKI INSTITUT, KNEZA MIHAILA 35 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Prethodnik današnjeg Balkanološkog instituta je Balkanski institut, osnovan 1934. u Beogradu kao jedini te vrste na Balkanu. Inicijativa je potekla od kralja Aleksandra I Karađorđevića , a naučno profilisanje ustanove povereno je Ratku Parežaninu i Svetozaru Spanaćeviću.
GEOLOŠKI INSTITUT SRBIJE, ROVINJSKA 12 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Naučno-istraživačka ustanova "GEOLOŠKI INSTITUT SRBIJE" iz Beograda  danas predstavlja vodeću geološku kuću na prostorima Republike Srbije, a šire gledano i celog Balkanskog poluostrva. , Kljucne reci: GEOLOŠKI INSTITUT SRBIJE DOO GIS Beograd, ISPITIVANJE TERENA KLIZIŠTA DEPONIJE HIDROGEOLOGIJA ISPITIVANJE VODA BUŠEN
IMTEL KOMUNIKACIJE, BULEVAR MIHAJLA PUPINA 165B BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Institut za mikrotalasnu tehniku i elektroniku "IMTEL-komunikacije" a.d. je dizajner, proizvođač i distributer telekomunikacionih uređaja za prenosa podataka.

INEP Institut za primenu nuklearne energije, BANATSKA 31B ZEMUN BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, INEP INSTITUT Zemun vrši: HORMONSKE ANALIZE, BIOHEMIJSKE ANALIZE, TUMORSKI MARKERI, IMUNOHEMIJA, ODREĐIVANJE ANTITELA I AUTOANTITELA, MIKROBIOLOGIJA, ANALIZA URINA, Kljucne reci: INEP ZEMUN, BIOHEMIJSKE LABORATORIJE BEOGRAD, INSTITUT ZA PRIMENU NUKLEARNE ENERGIJE INEP BEOGR

INSTITUT EKONOMSKIH NAUKA, ZMAJ JOVINA 12 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, IEN – INSTITUT EKONOMSKIH NAUKA (osnovan 1958) je neprofitna naučnoistraživačka institucija u vlasništvu Republike Srbije koja se već 54 godina uspešno bavi istraživanja i analizama iz različitih oblasti ekonomskih nauka.
INSTITUT GOŠA, MILANA RAKIĆA 35 Zvezdara BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Institut Gosa je registrovan kao drustvo sa ogranicenom odgovornoscu za obavljanje naucno-istrazivackih i razvojnih poslova. Osnovna delatnost Instituta je istrazivanje i razvoj u oblasti tehnicko-tehnoloskih nauka. Zavarivanje - obuka, atestacija i kvalifikacija kadrova.
INSTITUT KIRILO SAVIĆ, VOJVODE STEPE 51 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Institut Kirilo Savić se bavi naučnoistraživačkim i razvojnim radom u domenima železničke tehnike i tehnologija, industrije i industrijske tehnologije, građevinske tehnike i inženjeringa, hemije, tehnologije i metalurgije, saobraćaja, zaštite na radu i protivpožarne zaštite kao i zaštite životne sredine., Kljucne
INSTITUT MIHAJLO PUPIN, VOLGINA 15 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, IKT AUTOMATIKA RAČUNARSTVO RAČUNARSKI SISTEMI TELEKOMUNIKACIJE INSTITUT MIHAJLO PUPIN JE NAUČNOISTRAŽIVAČKO PREDUZEĆE U DRŽAVNOM VLASNIŠTVU DELATNOST INSTITUTA JE USMERENA NA ISTRAŽIVANJE RAZVOJ PROJEKTOVANJE I PROIZVODNJU U OBLASTI INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA INSTITUT SE BAVI PRIMENJENIM ISTRAŽIVANJIMA I REALIZACIJOM SLOŽENIH SISTE
INSTITUT ZA HEMIJU, TEHNOLOGIJU I METALURGIJU, NJEGOŠEVA 12 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Naučna ustanova Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju  - IHTM  je akreditovani državni institut u sastavu Univerziteta u Beogradu.
INSTITUT ZA PRIMENU MARKETINGA IPM DOO, PRIZRENSKA 6 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 011 3620 949, 3620 970, 3620 882, 3620 828
PIB: 101512044
Tekuci racun: 355-1014329-31
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: ipm@partner-international.com
Web-site:
INSTITUT ZA TRANSFUZIJU KRVI SRBIJE, SVETOG SAVE 39 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, INSTITUT ZA TRANSFUZIJU KRVI SRBIJE, Kljucne reci: INSTITUT ZA TRANSFUZIJU KRVI SRBIJE instituti u Beogradu
Centrala: 2442 651
Fax: 2458 328
PIB: 100300028
Tekuci racun: 840-632667-29
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: nbti@eunet.rs
Web-site: www.nbti.org.rs
INSTITUT ZA UPOREDNO PRAVO, TERAZIJE 41 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Institut za uporedno pravo Beograd Institute of comparative law Belgrade, Kljucne reci: Institut za uporedno pravo Beograd, Institute of comparative law Belgrade
Telefon: 011 3233 213
PIB: 100065946
Tekuci racun: 355-1056042-22
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: institut@icl.org.rs
INSTITUT ZA ZEMLJIŠTE, TEODORA DRAJZERA 7 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, - Izrada projekata i studija za potrebe Ministarstva   za nauku i tehnološki razvoj, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i   vodoprivrede i Ministarstva za zaštitu životne sredine   i prostornog planiranja  - Geneza, klasifikacija i kartografija zemljišta - Agrohemija, kontrola plodnosti i ishrana bilj
ACITER INSPECTION
ACITER INSPECTION, Molerova 66 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Aciter Inspection doo je švajcarska kompanija, osnovana 2007. godine kao članica Aciter Inspection internacionalne grupe. Aciter Inspection Group specijalizovana je pre svega na polju kontrole poljoprivrednih proizvoda i nusproizvoda. Osnovana je 2001. od strane tima stručnjaka sa dugim iskustvom u ovoj oblasti.
CENTAR ZA ISPITIVANJE NAMIRNICA
CENTAR ZA ISPITIVANJE NAMIRNICA, ZMAJA OD NOĆAJA 11 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Brojna manje i više poznata imena doprinela su svojim radom da u dosadašnjem periodu Centar za ispitivanje namirnica postane jedna od eminentnih ustanova koja sprovodi kontrolu hrane. Multidisciplinarni pristup kontroli hrane doveo je do raznolikosti profila stručnjaka koji rade u Centru.
CIS INSTITUT
CIS INSTITUT, VOJISLAVA ILIĆA 88 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, CIS INSTITUT DOO Beograd - GARANCIJA ZA KONTROLU KVALITETA PROIZVODA - Laboratorija koja pruža usluge visokog nivoa.
DR DRAGOMIR KARAJOVIĆ INSTITUT ZA MEDICINU RADA SRBIJE
DR DRAGOMIR KARAJOVIĆ INSTITUT ZA MEDICINU RADA SRBIJE, DELIGRADSKA 29 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 011 3400 900
Fax: 2643 675
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: administracija.imrs@gmail.com
Web-site:
EKONOMSKI INSTITUT
EKONOMSKI INSTITUT, KRALJA MILANA 16 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Ekonomski institut je decenijama najbolji primer uspešnog spoja fundamentalnih, primenjenih i razvojnih istraživanja i analiza iz oblasti ekonomskih nauka i njihovog povezivanja sa društvenim, organizacionim, političkim i institucionalnim aspektima. Akreditovani je naučni institut kod Ministarstva prosvete i nauke.
ELEKTROTEHNIČKI INSTITUT NIKOLA TESLA AD
ELEKTROTEHNIČKI INSTITUT NIKOLA TESLA AD, KOSTE GLAVINIĆA 8A BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Elektrotehnički Institut Nikola Tesla je najstarija i vodeća naučno-istraživačka organizacija u svim segmentima svoje delatnosti u našoj zemlji.
ETNOGRAFSKI INSTITUT
ETNOGRAFSKI INSTITUT, KNEZA MIHAILA 36 BEOGRAD nalazi se u delatnosti INSTITUTI BEOGRAD i u kategoriji INSTITUTI SRBIJA, Etnografski institut SANU je nacionalna i centralna naučno-istraživačka ustanova u Srbiji za sistematsko proučavanje kulture srpskog naroda i drugih etnosa, kao i savremenih etničkih, kulturnih i identitetskih  procesa, Kljucne reci: ETNOGRAFSKI INSTITUT SANU BEOGRAD, antropologija, etnologija, etnografija, obicaji, akult