ŽIVINARSTVO

ŽIVINARSTVO Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
TIMKOK ŽIVINARSTVO, MARŠALA TITA 192 BANATSKO NOVO SELO nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO BANATSKO NOVO SELO i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, TIMKOK BANATSKO NOVO SELO SRBIJA. Osnovna delatnost naše kompanije odnosi se na proizvodnju i distribuciju konzumnih jaja, kao i odgoj koka nosilja. Objekti se nalaze u Banatskom Novom Selu na međunarodnom putu Beograd - Temišvar, na 18 km od Pančeva.
FARMA OSTOJIĆ, SVETOZARA MILETIĆA ČURUG nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO ČURUG i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, PROIZVODNJA I PRODAJA 18 - NEDELJNIH KOKA NOSILJA; PROIZVODNJA STOČNE HRANE, OTKUP ŽITARICA, Kljucne reci: FARMA OSTOJIĆ ČURUG, proizvodnja i prodaja koka nosilja srbija, stočna hrana srbija, otkup žitarica srbija
Telefon: 021 833 502, 834 321, 834 951
Fax: 833 502
Radno vreme 09:00 - 17h
KOKA - KOMERC TPP DOO, Kralja Petra Prvog 71 b ČURUG nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO ČURUG i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, KOKA - KOMERC TPP DOO ČURUG SE BAVI PROIZVODNJOM I PRODAJOM 18 - NEDELJNIH KOKA NOSILJA, KAO I PROIZVODNJOM STOČNE HRANE; PRODAJA GRAĐEVINSKOG I OGREVNOG MATERIJALA, Kljucne reci: KOKA KOMERC, Živinarski proizvodi srbija, zivinarstvo srbija, stocna hrana srbija, ogrev, građevinski materijal
VIN FARM Proizvodnja konzumnih jaja i koka nosilja
VIN FARM Proizvodnja konzumnih jaja i koka nosilja, Ledine 77 KULPIN nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO KULPIN i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, VIN FARM KULPIN, Proizvodnja konzumnih jaja i koka nosilja, Kljucne reci: vinfarm, vin, farm, jaja, konzumna, sveza, proizvodnja, distribucija, koke nosilje, kokosja, kulpin, srbija
Telefon: 021 2286 051
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: kontakt@vinfarm.rs
Web-site:
Farma Koka Nosilja Proizvodnja Jaja
Farma Koka Nosilja Proizvodnja Jaja, Kneza Ive od Semberije Donji Dobrić LEŠNICA nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO LEŠNICA i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, Mešovita firma „Koka-D.Dobrić“ doo Donji Dobrić je osnovana sa zadatkom da vrši proizvodnju konzumnih jaja i sa zadatkom da obezbedi najkvalitetniju i najpovoljniju tehnološku opremu za živinarstvo za kupce u zemlji i regionu.
EVRO KOKA Proizvodnja i promet konzumnih jaja i živine
EVRO KOKA Proizvodnja i promet konzumnih jaja i živine, MORAVSKA MALA KRSNA nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO MALA KRSNA i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, Proizvodna radnja EVRO-KOKA Mala Krsna je osnovana 2004. godine. Bavimo se proizvodnjom jaja i 18-to nedeljnih koka nosilja. Posedujemo farmu kapaciteta 42.000 koka nosilja koje godišnje proizvedu oko 14 miliona jaja.
IPP ARSIĆ DOO Živinarstvo
IPP ARSIĆ DOO Živinarstvo, Milosava Vlajića 72 MLADENOVAC nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO MLADENOVAC i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 011 8230 431
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: mail@ipparsic.com
Web-site:
Organska farma Grujičić Jaja od kokošaka hranjenih organskom hranom
Organska farma Grujičić Jaja od kokošaka hranjenih organskom hranom, Pambukovica PAMBUKOVICA nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO PAMBUKOVICA i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, Direktna prodaja organskih proizvoda se obavlja subotom i nedeljom od 06-13h na pijaci organske hrane , blok 44 na Novom Beogradu i na pijaci u Valjevu svakog utorka u mesecu., Kljucne reci:
Telefon: 014 014/481 417
Radno vreme 09:00 - 17h
Farma koka nosilja LUKI
Farma koka nosilja LUKI, Slobodana Bajića 12 PEĆINCI nalazi se u delatnosti ŽIVINARSTVO PEĆINCI i u kategoriji ŽIVINARSTVO SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 022 436 600
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: kontakt@luki.co.rs
Web-site: