LEŽAJEVI BEOGRAD

LEŽAJEVI BEOGRAD Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
AVALA METAL DOO, SAVSKA 33 BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEŽAJEVI BEOGRAD i u kategoriji LEŽAJEVI SRBIJA, AVALA METAL DOO Beograd Srbija. Pretežna delatnost je trgovina industrijskom robom kao što su ležajevi, semerinzi, seger osigurači, oring prstenovima itd… . Avala Metal, pored distribucije ležajeva, zastupa domaćeg proizvođača semeringa firmu “GUMAPLAST VP” iz Sremskih Karlovaca.
VASKOM PROMET DOO, VALJEVSKOG ODREDA 29 BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEŽAJEVI BEOGRAD i u kategoriji LEŽAJEVI SRBIJA.
PRODAJA KOTRLJAJNIH LEŽAJEVA I SEMERINGA
Kljucne reci: LAGERI METALNA ROBA
Telefon: 011 2721 809
PIB: 100123741
Tekuci racun: 205-34139-06
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:
MIBAX COMMERCE DOO
MIBAX COMMERCE DOO, GRADSKI PARK 2 BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEŽAJEVI BEOGRAD i u kategoriji LEŽAJEVI SRBIJA, Mibax Commerce doo Beograd Srbija je ovlašćeni distributer SKF-a, vodećeg svetskog proizvodjača kotrljajućih ležajeva i zaptivki, kao i kompanija sa kojima SKF ima partnerstvo.
ROLTEKI
ROLTEKI, CARA DUŠANA 55 BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEŽAJEVI BEOGRAD i u kategoriji LEŽAJEVI SRBIJA, Osnovna delatnost preduzeca su uvoz i distribucija kugličnih ležajeva najpoznatijih svetskih proizvođača, kako zapadnih tako i istočnih.

U ponudi imamo:

SIMEX TRADE Lezajevi
SIMEX TRADE Lezajevi, MIRA POPARE 14 BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEŽAJEVI BEOGRAD i u kategoriji LEŽAJEVI SRBIJA, Simex trade se bavi trgovinom kotrljajućim ležajevima i srodnim proizvodima sa primenom u industriji i transportu. Poslujući već više od dve decenije na ovom tržištu, Simex trade je postao sigurno mesto za rešavanje problema uležištenja, zaptivanja i podmazivanja, kako u proizvodnji, tako i u održavanju.