SIMEX TRADE Lezajevi
MIRA POPARE 14
BEOGRAD

SIMEX TRADE Lezajevi, MIRA POPARE 14 BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEŽAJEVI BEOGRAD i u kategoriji LEŽAJEVI SRBIJA, Simex trade se bavi trgovinom kotrljajućim ležajevima i srodnim proizvodima sa primenom u industriji i transportu. Poslujući već više od dve decenije na ovom tržištu, Simex trade je postao sigurno mesto za rešavanje problema uležištenja, zaptivanja i podmazivanja, kako u proizvodnji, tako i u održavanju.

Simex trade je kroz višegodišnje iskustvo u radu sa kotrljajućim ležajevima i srodnim proizvodima stvorio direktne kontakte sa najznačajnijim proizvođačima, kao i specijalizovanim trgovcima iz ove oblasti.

Simex trade je ovlašćeni distributer renomiranog svetskog proizvođača kotrljajućih ležaja, kompanije SKF. SKF je sinonim kvaliteta u domenu kotrljajućih ležaja i ležajnih jedinica, proizvoda za prenos snage, podmazivanje, mehatronike, zaptivki i instrumenata i alata u ovoj oblasti. Simex trade je SKF linearni partner, sa velikim iskustvom u snabdevanju korisnika linearnim sistemima, okruglim i profiisanim vođicama i odgovarajućim linearnim ležajevima.

Simex trade je ovlašćeni distributer i premium partner kompanije Loctite, vodećeg proizvođača industrijskih lepkova, zaptivnih masa i materijala za tretman površina. Loctite proizvodi imaju široku primenu u održavanju mašina i opreme., Kljucne reci: lezajevi srbija, kotrljajuci lezajevi srbija, kuglageri srbija, lageri srbija
Telefon: 011 3572 478
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
MIRA POPARE 14
Poštanski broj
11000
Mesto
BEOGRAD
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
011/3572 478
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.