DOMOVI ZA STARA LICA

DOMOVI ZA STARA LICA Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
Gerontoloski centar JELENAC, MOMČILA POPOVIĆA 156 ALEKSINAC nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA ALEKSINAC i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

JELENAC USTANOVA ZA ODRASLE I STARIJE, dom za stara lica u Aleksincu

KLUB 4802 043

DOM ZA ODRASLA INVALIDNA LICA, VUKA KARADŽIĆA 8 DOLJEVAC nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA DOLJEVAC i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
DOM ZA ODRASLA INVALIDNA LICA

USTANOVA SOCIJALNE ZAŠTITE ZA SMEŠTAJ KORISNIKA.

GERONTOLOŠKI CENTAR KRAGUJEVAC, KRALJA MILANA IV 90 KRAGUJEVAC nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA KRAGUJEVAC i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

GERONTOLOŠKI CENTAR KRAGUJEVAC

MALE PČELICE ZAVOD ZA SMEŠTAJ ODRASLIH LICA, LJUBOMIRA JOVANOVIĆA KRAGUJEVAC nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA KRAGUJEVAC i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 034 328 650
Centrala: 326 830
PIB: 101578931
Tekuci racun: 840-244661-47
DOM ZA ČUVANJE STARIH LICA SUNČANA JESEN, DURMITORSKA LESKOVAC nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA LESKOVAC i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

SUNČANA JESEN, DOM ZA ČUVANJE I NEGU STARIH LICA, domovi za stare u Leskovcu

USTANOVA ZA ODRASLE I STARIJE, DELIGRADSKA 7 LESKOVAC nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA LESKOVAC i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

USTANOVA ZA ODRASLE I STARIJE LESKOVAC

delatnost: SOCIJALNA ZAŠTITA. ČUVANJE I NEGA STARIH LICA.

LONG LIFE, IBARSKI PUT 75 MELJAK nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA MELJAK i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
USTANOVA SOCIJALNE ZAŠTITE, SMEŠTAJ STARIJIH LICA
Kljucne reci:
Telefon: 011 8340 282, 7871 133
Mobilni telefon: 063/598 578
ČEGARSKA DOLINA Dom za stare, Čegarski put NIŠ nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA NIŠ i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
GERONTOLOŠKI CENTAR NIŠ, RADNIH BRIGADA 15 NIŠ nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA NIŠ i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
DOM ZA SMEŠTAJ I NEGU STARIH LICA, ARSENIJA ČARNOJEVIĆA III 51 PROKUPLJE nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA PROKUPLJE i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

DOM ZA SMEŠTAJ I NEGU STARIH LICA, domovi za stara lica u Prokuplju

DOM ZA STARE I PENZIONERE, STARCA VUJADINA 68 SMEDEREVO nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA SMEDEREVO i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

DOM ZA STARE I PENZIONERE domovi za stara lica domovi za penzionere u Smederevu

DOM ZA STARE KUĆA DOBRA DESPOTOVIĆ, POPUČKE VALJEVO nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA VALJEVO i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
NACIONALNI DOM za stara lica, CARA LAZARA 20 VLADIMIROVAC nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA VLADIMIROVAC i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
KNEŽEVI KONACI, KNEZA MILOŠA 152 VRNJAČKA BANJA nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA VRNJAČKA BANJA i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

KNEŽEVI KONACI DOM ZA SMEŠTAJ PENZIONERA I STARIH LICA VRNJAČKA BANJA

GERONTOLOŠKI CENTAR
GERONTOLOŠKI CENTAR, BANATSKA 4 BAČKA PALANKA nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA BAČKA PALANKA i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 021 754 437
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
Dom za negu starih lica TANASIĆ
Dom za negu starih lica TANASIĆ, Svetosavska 129 BARAJEVO nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA BARAJEVO i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
DOM ZA STARA LICA HOLIDAY HOUSE
DOM ZA STARA LICA HOLIDAY HOUSE, Stara Lipovica 170c BARAJEVO nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA BARAJEVO i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.
HOLIDAY HOUSE FIVE STARS
HOLIDAY HOUSE FIVE STARS, STARA LIPOVICA 170C BARAJEVO nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA BARAJEVO i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

HOLIDAY HOUSE FIVE STARS DOO Barajevo, Pansion za stara lica u Barajevu

SENIOR PLUS Starački Dom
SENIOR PLUS Starački Dom, LIPOVIČKI PUT 13 Lipovica BARAJEVO nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA BARAJEVO i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.

Senior Plus je privatni starački dom koji radi sa rešenjem ministarstva rada i socijalne politike

 NACIONALNI DOM  VLADIMIROVAC
NACIONALNI DOM VLADIMIROVAC, TETOVSKA 34, Voždovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti DOMOVI ZA STARA LICA BEOGRAD i u kategoriji DOMOVI ZA STARA LICA SRBIJA.