VALVIDA Agregati
Pana Đukića 5/13
BEOGRAD

VALVIDA Agregati, Pana Đukića 5/13 BEOGRAD nalazi se u delatnosti AGREGATI ZA STRUJU BEOGRAD i u kategoriji AGREGATI ZA STRUJU SRBIJA,
  • Monofazni agregati
  • Trofazni agregati
  • Agregati za varenje
  • Kardanski agregati

Agregat služi za upotrebu u domaćinstvima, ali i u privredi. Oni Vam omogućavaju stalan I siguran dotok električne struje, posebno tamo gde se dešavaju česta isključenja, što zbog kvarova ili opterećenosti sistema napajanja, ili gde je uopšte nema na raspolaganju.

Izabrati odgovarajući model agregata nije uvek lako. Pravi model je za svakog klijenta drugačiji, jer su i njegove potrebe jedinstvene. Mi Vam nudimo pomoć pri izboru idelanog agregata za Vaše potrebe, zavisno od mesta na kojem ćete ga koristiti, ali i od potrošača koje planirate da priključite na ovaj uređaj. Takođe, dajemo I uputstvo za bezbedno i pravilno korišćenje elektro agregata.

U našoj ponudi postoje razne vrste agregata, monofazni, trofazni, agregati za specijalne namene, oklopljeni, bešumni, sa automatskim startom ili na ručno paljenje. Predstavićemo Vam samo one najbitnije karakteristike:

Monofazni agregati imaju snagu u rasponu od 0,8 kVA do 16 kVA. prividne snage. Oni nalaze široku primenu - od osnovnih potreba domaćinstava do ozbiljnih zahteva statičnih i prenosivih agregata na gradilištima i raznim industrijama. Različite potreba kupaca po pitanju snage, broja priključaka, pogonskog goriva i nivoa buke agregata možemo sa lakoćom zadovoljiti.

Trofazni agregati imaju snagu u rasponu od 4,5 kVA do 275 kVA prividne snage . Idealni su za upotrebu u raznim okolnostima: domaćinstvima, poljoprivredi, brodarstvu, raznim industrijama, bolnicama, aerodromima i drugim javnim ustanovama.

Agregati za varenje sa funkcijom trofaznog agregata idealni su za terenski rad i na sebi imaju priključke za trofaznu i monofaznu struju. U zavisnosti od modela, snaga motora ovih aparata za varenje je do 23 kW, a jačina jednosmerne struje za varenje je do 350 ampera na opterećenju od 35%.

Kardanski agregati (PTO alternatori) za traktore služe za prozvodnju električne energije u poljoprivrednim domaćinstvima, zadrugama i za one koji već poseduju traktore. U ponudi su traktorski generatori različitih jačina, sa i bez reduktora. Rado ćemo vam pomoći u izboru traktorskog generatora koji će zadovoljiti vaše potrebe.

 , Kljucne reci: monofazni agregati beograd, agregat beograd, agregati za struju beograd, elektro agregati beograd, dizel agregati beograd, trofazni agregati beograd, agregati za varenje beograd, kardanski agregati beograd
Telefon: 011 3290 884
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: office@valvida.net
Web-site:

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
Pana Đukića 5/13
Poštanski broj
11000
Mesto
BEOGRAD
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
011/3290 884
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.