KONVEREKS
BATUTOVA 7/I Zvezdara
BEOGRAD

KONVEREKS, BATUTOVA 7/I Zvezdara BEOGRAD nalazi se u delatnosti AGREGATI ZA STRUJU BEOGRAD i u kategoriji AGREGATI ZA STRUJU SRBIJA,

UPS uređaji vodećeg svetskog proizvođača APC by Schneider Electric, predstavljaju pravo rešenje za sigurno napajanje različitih aplikacija – od pojedinačnih desktop računara i elektronskih uređaja do industrijskih postrojenja i data centara. Konstantna posvećenost razvoju i inovacijama, uz iskustvo stečeno u prethodnim decenijama, rezultuju najširim spektrom proizvoda i usluga visokog kvaliteta.

Više od 70 godina inovacija i stručnog usavršavanja da bi se ponudila najbolja rešenja energetske podrške prilagođena svakoj delatnosti. FIAMM baterije su dizajnirane u cilju optimizovanja performansi, pouzdanosti i vremena autonomije.

Ispravljaci i invertori štite i optimizuje kritičnu infrastrukturu za telekom, data centre, elektroprivredu, industriju.

Energetski pretvarači su uređaji koji električnu energiju transformišu iz jednog vida u drugi. Primarna uloga elektroenergetskog sistema je da zaštiti elektronsku opremu prema specifičnim zahtevima kao i da pruža pomoćni izvor napajanja.

Eltek oprema projektovana je da podrži najzahtevnije telekom, industrijske i data centar aplikacije, elektrane i elektrodistribuciju, železnicu…

Agregati pružaju stabilno, pouzdano napajanje bilo da je reč o rezervnom napajanju ili trajnom radu. Konvereks može da ponudi pouzdane i efikasne dizel i benzinske električne agregate. Agregati su snage od 9kVA do 3800kVA sa motorima vrhunskih proizvođača:  CUMMINS, PERKINS, VOLVO, MTU, JOHN DEER, MITSUBISHI, IVECO, DAEWOO. Izbor agregata se zasniva na kriterijumima: snaga, gorivo, aplikacija.

 , Kljucne reci: KONVEREKS Beograd, ispravljači beograd, baterije beograd, elektricni agregati Beograd,
Telefon: 011 2429 711, 2414 797, 3089 221
PIB: 100006371
Tekuci racun: 160-13195-67
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: office@konvereks.rs
Web-site: www.konvereks.rs

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
BATUTOVA 7/I Zvezdara
Poštanski broj
11000
Mesto
BEOGRAD
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
011/2429 711, 2414 797, 3089 221
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.