TURBINA Agregati
LJEŠKA 58 Banovo brdo
BEOGRAD

TURBINA Agregati, LJEŠKA 58 Banovo brdo BEOGRAD nalazi se u delatnosti AGREGATI ZA STRUJU BEOGRAD i u kategoriji AGREGATI ZA STRUJU SRBIJA, Preduzeće Turbina već dugi niz godina uspešno se bavi proizvodnjom, prodajom, montažom, servisiranjem i održavanjem velikih agregatskih postrojenja. Od 1991 godine preduzeće Turbina je počelo da se bavi i bojama, lakovima, šrafovskom robom i opremom za farbanje.

Turbinagroup je generalni zastupnik i serviser Firme RID iz Nemačke, koja se bavi izradom agregata sa originalnim motorima koji su proizvedeni u Evropi.
Trenutno su u ponudi agregati Dizel agregati od 8 d 200 kVa kao i specijalni agregati od od 8 kVA 48 VDC do 15 kVA 48 VDC.

Proizvodnja svih vrsta i veličina od 5 KVA do 1000 kVA.
Isporuka agregata i isporuka delova i servis "Torpedo" "Končar" "Uljanik" , kao i novijih tipova agregata "Honda" "Mitsubishi", a u novije vreme i agregate proizvođača "Emsa"

Nudimo agregate u otvorenoj i zatvorenoj verziji, stabilne i prenosne – na prikolici. Posedujemo veliki broj rezervnih deova za sve vrste agregata. Pored servisa , vršimo i montažu agregata na objektu kao i povezivanje sa potrošačima i puštanje u rad. Takođe vršimo obuku lica za rukovanje agregatom. Po zahtevu izrađujemo i termo i zvučno izolovane kućice za agregate. Bavimo se proizvodnjom razvodnih ormana energetike i automatike po zahtevu, kao i izvođenjem elektroinstalacija . Izrađujemo regulatore napona, pobude za sve tipove generatora. Naše mobilne ekipe servisera dostupne su na svakom mestu i u svako vreme.

emsa_sp_agregati_beograd, Kljucne reci: agregati beograd, servis agregata beograd, agregati Banovo brdo, benzinski agregati, dizel agregati, zvucno izolovani, otvoreni, servis, dizel motori, turbina, generatori, alternatori, agregati u beogradu
Telefon: 011 3557 160
Mobilni telefon: 063/276 956
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: office@turbina-group.com
Web-site: www.turbina-group.com

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
LJEŠKA 58 Banovo brdo
Poštanski broj
11000
Mesto
BEOGRAD
Region
Srbija
Država
SRBIJA
Telefon
011/3557 160
Radno vreme
Radno vreme 09:00 - 17h

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.