VISOKE ŠKOLE

VISOKE ŠKOLE Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
BEOGRADSKA POSLOVNA ŠKOLA KRALJICE MARIJE 73, Palilula BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

BEOGRADSKA POSLOVNA ŠKOLA-VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA

BELGRADE BUSINESS SCHOOL HIGHER EDUCATION INSTITUTION

DTM STARINE NOVAKA 24 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

DTM BEOGRAD, Visoka tekstilna strukovna škola za dizajn, tehnologiju i menadžment u Beogradu

FAKULTET ZA MENADŽMENT MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA Venizelosova 31 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.
FAKULTET ZA SPECIJALNU EDUKACIJU I REHABILITACIJU VISOKOG STEVANA 2, Stari Grad BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

FAKULTET ZA SPECIJALNU EDUKACIJU I REHABILITACIJU UNIVERZITETA U BEOGRADU

FON UNIVERZITET U BEOGRADU FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA JOVE ILIĆA 154 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

UNIVERZITET U BEOGRADU FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA

MEDICINSKI FAKULTET Dr Subotića 8 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.
Fakultet je visokoškolska ustanova koja obavlja delatnost visokog obrazovanja,
UČITELJSKI FAKULTET KRALJICE NATALIJE 43 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

Učiteljski fakultet Beograd, Univerzitet u Beogradu

UNIVERZITET METROPOLITAN TADEUŠA KOŠĆUŠKA 63, Stari Grad BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

UNIVERZITET METROPOLITAN U BEOGRADU

AKREDITOVANO

FAKULTET INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA-FIT

FAKULTET ZA MENADŽMENT

VISOKA GRAĐEVINSKO GEODETSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA HAJDUK STANKOVA 2 BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA
Kljucne reci:
Telefon: 011 2402 178
VISOKA HOTELIJERSKA ŠKOLA KNEZA VIŠESLAVA 70 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

VISOKA HOTELIJERSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA BEOGRAD

VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA AKADEMIJA FUDBALA DELIGRADSKA 27/II, Savski Venac BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA
VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA PROJEKTNI MENADŽMENT KRFSKA 7 BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA

VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA PROJEKTNI MENADŽMENT

VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA NOVI BEOGRAD BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 152A Novi Beograd BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA BEOGRAD

VISOKA TURISTIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 152A BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA
VISOKA ŽELEZNIČKA ŠKOLA ZDRAVKA ČELARA 14, Palilula BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE BEOGRAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

VISOKA ŽELEZNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA BEOGRAD

VISOKA MEDICINSKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA BULEVAR VOJSKE JUGOSLAVIJE BB ĆUPRIJA, se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE ĆUPRIJA i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA
Kljucne reci:
Centrala: 401 140
Fax: 401 130
PIB: 101371421
Tekuci racun: 840-138066-30
FAKULTET SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA LOVĆENSKA 16 NOVI SAD se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE NOVI SAD i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.

Fakultet sporta i fizicke kulture, Novi Sad, Srbija

VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA OBRAZOVANJE VASPITAČA PIROT ĆIRILA I METODIJA 29 PIROT, se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE PIROT i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA
VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA OBRAZOVANJE VASPITAČA PIROT delatnost: OBRAZOVANJE VASPITAČA
Kljucne reci:
EDUCONS UNIVERZITET VOJVODE PUTNIKA 85 SREMSKA KAMENICA se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE SREMSKA KAMENICA i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA.
MPK VISOKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA ZA MENADŽMENT I POSLOVNE KOMUNIKACIJE MITROPOLITA STRATIMIROVIĆA 110 SREMSKI KARLOVCI, se nalazi u delatnosti: VISOKE ŠKOLE SREMSKI KARLOVCI i u kategoriji: VISOKE ŠKOLE SRBIJA