VIJCANI PROIZVODI

VIJCANI PROIZVODI Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi koje se bave proizvodnjom vijčane (šrafovske) robe: vijci, zakovice, kuke, rajberi, navrtke, podloške, tiplovi, ankeri, šipke, okovi...

EJOT TEHNIKA SPAJANJA AUTOPUT BG-NS 296 X Zemun BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI BEOGRAD i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.
MATIKO PROMET KNEZA MIHAILA 11 KRAGUJEVAC se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI KRAGUJEVAC i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

MATIKO PROMET, VELEPRODAJA I MALOPRODAJA ŠRAFOVSKE ROBE, MAŠINA, ALATA, KLINASTOG REMENJA (LEŽAJA), ELEKTROMATERIJAL


Kljucne reci: MATIKO PROMET, elektromaterijal Kragujevac, šrafovska roba u Kragujevcu
Telefon: 034 339 099
Fax: 363 699
PIB: 104432263
Tekuci racun: 325-9500700009553-54
FANTAZIJA D KARAĐORĐEVA 47 LAZAREVAC se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI LAZAREVAC i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

FANTAZIJA D SZTKR, PRODAJA ELEKTROMATERIJALA, VODOVODNOG MATERIJALA, ŠRAFOVSKE ROBE I ALATA; TRGOVINA KOMPLETNOM GVOŽĐARSKOM OPREMOM


Kljucne reci: FANTAZIJA D, elektromaterijal Lazarevac, vodovodni materijal u Lazarevcu
Centrala: 8111 358
PIB: 104984287
Tekuci racun: 160-276684-53

METAL-FLEX Četvrta industrijska 15 NOVA PAZOVA se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI NOVA PAZOVA i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA "METAL-FLEX" doo iz Nove Pazove je jedan od značajnijih proizvođača vijčane / šrafovske robe u zemlji sa iskustvom sticanim više od tri decenije i proizvodnim kapacitetom od petnaest miliona jedinica proizvoda mesečno.

TECHNO - FERUM DOO CARA DUŠANA 103 NOVA PAZOVA se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI NOVA PAZOVA i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.
Kljucne reci: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA, PROIZVODNJA VIJCI SRBIJA, PROIZVODNJA ŠRAFOVI SRBIJA, PROIZVODNJA EKSERI SRBIJA, PROIZVODNJA ZICE SRBIJA
Telefon: 022 321 155

ME-GAL PROIZVODNJA VIJAKA SZR RUMENAČKI PUT 93 NOVI SAD se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI NOVI SAD i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

PROIZVODNJA SVIH VRSTA VIJAKA OD M3-M8; VIJCI ZA LIM, DRVO, MILIMETARSKI VIJCI, VIJCI PO CRTEŽU I SPECIJALNOM ZAHTEVU


Kljucne reci: PROIZVODNJA VIJAKA SRBIJA, VIJCANI PROIZVODI SRBIJA
Mobilni telefon: 063/508 830
Tel/Fax: 6518 074
PIB: 100459339
Tekuci racun: 355-1008393-88
TECHNO-FERUM DOO ŽITNI TRG 16A NOVI SAD se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI NOVI SAD i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.
Kljucne reci: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA, PROIZVODNJA VIJCI SRBIJA, PROIZVODNJA VIJCANE ROBE SRBIJA
Telefon: 021 6610 319
PREGIS DOO JABUČKI PUT BB PANČEVO se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI PANČEVO i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

PROIZVODNJA GRAĐEVINSKIH I SPIRALNIH EKSERA, SVETLO VUČENE ŽICE, ŽARENE ŽICE SVIH DIMENZIJA I LAKE INDUSTRIJSKE MREŽE, EKSERA NA REDENIKU-GLATKI, SPIRALNI I PRSTENASTI SVIH DIMENZIJA, KOJI SE NAJVIŠE KORISTE U PROIZVODNJI DRVENIH PALETA

AS-COMMERCE DOO MITROPOLITA STRATIMIROVIĆA 93 SREMSKI KARLOVCI se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI SREMSKI KARLOVCI i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

VUJANIĆ TEHNOMETAL DOO USTANIČKA SVILAJNAC se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI SVILAJNAC i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

TRGOVINA NA VELIKO I MALO ŠRAFOVSKOM ROBOM (VIJČANOM)


Kljucne reci: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA, PRODAJA VIJCANE ROBE SVILAJNAC
Telefon: 035 314 434, 323 246
Fax: 312 109
PIB: 102517669
Tekuci racun: 205-29995-22
ZLATNI TIMOK OMLADINSKA 7 SVRLJIG se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI SVRLJIG i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

ZLATNI TIMOK SVRLJIG PROIZVODNI PROGRAM: VIJCI SVIH DIMENZIJA I KVALITETA, METALOSTRUGARSKI PROIZVODI, KAZANI ZA PEČENJE RAKIJE, KAZANI ZA TOPLJENJE MASTI, VINOGRADARSKE PRSKALICE; HOTEL I RESTORAN; BENZINSKA PUMPA

BELASICA JAKOVA NENADOVIĆA 64 VALJEVO se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI VALJEVO i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

BELASICA vijčana roba, vijak, šraf, navrtka, matica, mašinski delovi u Valjevu

VIJČANA ROBA, REZERVNI MAŠINSKI DELOVI

E-MAIL belasica@mts.rs

FABRIKA VIJAKA TVIK - DIV VLADIKE NIKOLAJA 58 VALJEVO se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI VALJEVO i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

TVIK-DIV DOO VALJEVO, PROIZVODNJA VEZNIH ELEMENATA, VIJČANIH PROIZVODA, LANACA I OPRUGA TIRFON, ŽELEZNIČKE ŠINE; TRGOVINA NA VELIKO ALATIMA

STANOJEVIĆ DOO VALJEVO KARAĐORĐEVA 120 VALJEVO se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI VALJEVO i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

Osnovna delatnost preduzeća je pružanje usluga u oblasti metaloprerade i promet mašinskih elemenata.

Proizvodi mašinske elemente po crtežu i uzorku od materijala po zahtevu kupaca poput:

TEHNORAD VIJCANI PROIZVODI ALEKSE DUNDIĆA 74 VALJEVO se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI VALJEVO i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

PROIZVODNJA VIJAČNE ROBE I REZERVNIH DELOVA PO UZORKU, CRTEŽU; INDUSTRIJSKI LANCI, DELOVI SKI LIFTOVA, TRAKASTI TRANSPORTERI

VIJČANI PROIZVODI TIK MARINKA MATIĆA 6A VALJEVO se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI VALJEVO i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

TIK DOO VALJEVO, PROIZVODNJA VIJČANE ROBE I RAZNIH MAŠINSKIH ELEMENATA PO CRTEŽIMA I UZORKU

HEXAGON
HEXAGON DOŠA ANDRAŠA Ada ADA se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI ADA i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

HEXAGON ADA DOO, Veleprodaja i Export-Import: Srafovi, vijci, pop nitne, tiple, srafovska roba...

HEICKO SCHRAUBEN DOO
HEICKO SCHRAUBEN DOO VASE PELAGIĆA 5 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI BEOGRAD i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

Heicko Schrauben, Vijčana roba u Beogradu i Srbiji


Kljucne reci: Heicko Schrauben, vijcani proizvodi srbija, Vijčana roba u Beogradu i Srbiji
Telefon: 011 2648 041
TIK DOO VALJEVO
TIK DOO VALJEVO VENIZELOSOVA 29 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI BEOGRAD i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

TIK DOO VALJEVO

PROIZVODNJA VIJČANE ROBE I RAZNIH MAŠINSKIH ELEMENATA PO CRTEŽIMA I UZORKU

KOVNICA EKSERA SZR MARINKOVIĆ
KOVNICA EKSERA SZR MARINKOVIĆ KATANIĆ SOKAK 48 ŠIMANOVCI se nalazi u delatnosti: VIJCANI PROIZVODI ŠIMANOVCI i u kategoriji: VIJCANI PROIZVODI SRBIJA.

KOVNICA EKSERA, Vijčani proizvodi ekseri u Šimanovcima


Kljucne reci: KOVNICA EKSERA SRBIJA, vijcani proizvodi srbija, Vijčani proizvodi ekseri u Šimanovcima
Telefon: 022 481 414