VETERINARI LESKOVAC

VETERINARI LESKOVAC Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.

VETERINARSKA AMBULANTA ANIMAL VET Učitelja Josifa 46 LESKOVAC se nalazi u delatnosti: VETERINARI LESKOVAC i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA, vršimo sledeće usluge: ultrazvuk, hematologija, biohemija, laboratorija, dermatologija, hirurgija, porodiljstvo. Za sve informacije pozovite nas na telefon: 065/2442 309 naše radno vreme je od 09.00h - 20.00h sem nedelje.

Veterinarska stanica ĐURA VET Manojlovce LESKOVAC se nalazi u delatnosti: VETERINARI LESKOVAC i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA, OBAVLJAMO ZDRAVSTVENU ZAŠTITU DOMAĆIH ŽIVOTINJA, USLUGE, SELEKCIJSKE SLUŽBE, USLUGE DEZINFEKCIJE, DERATIZACIJE I DEZINSEKCIJE, AMBULANTA ZA KUĆNE LJUBIMCE U KOJOJ MOŽETE DONETI VAŠE KUĆNE LJUBIMCE NA PREGLED, INTERVENCIJU, KONTROLU, MOŽETE ZAKAZATI TERMIN NA TELEFON: 016/221 444 Kljucne reci: VETERINAR

VETA DOG VETERINARSKA STANICA

VETA DOG VETERINARSKA STANICA NALAZIMO SE NA ADRESI DUBOČICA 34A LESKOVAC se nalazi u delatnosti: VETERINARI LESKOVAC i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA. OBAVLJAMO PREGLEDE ŽIVOTINJA.
Kljucne reci:
Telefon: 064/612 70 85