VETERINARI BEOGRAD

VETERINARI BEOGRAD Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
STOČARSKO VETERINARSKI CENTAR PANČEVAČKI PUT 105 Krnjača BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VETERINARI BEOGRAD i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA,

Stočarsko veterinarski Centar Krnjača je prva ustanova osnovana za veštačko osemenjavanje u našoj Republici davne 1951. godine.  U proteklih 60 godina ostvareni su značajni rezultati u proizvodnji i unapređenju rasnog sastava goveda u Republici Srbiji i šire.

PET - VET CARE AMB DOO
PET - VET CARE AMB DOO VLADIMIRA GAĆINOVIĆA 2A BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VETERINARI BEOGRAD i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 011 2662 769
PRIMAVET
PRIMAVET GRČIĆA MILENKA 34 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VETERINARI BEOGRAD i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 011 2852 865
VETERINARSKA AMBULANTA VIDIKOVAC
VETERINARSKA AMBULANTA VIDIKOVAC PATRIJARHA JOANIKIJA 11A Vidikovac BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VETERINARI BEOGRAD i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA,

VETERINARSKA AMBULANTA VIDIKOVAC, Veterinari Beograd, Veterinari u Beogradu, Kljucne reci: VETERINARSKA AMBULANTA VIDIKOVAC, Veterinari Beograd, Veterinari u Beogradu
Telefon: 011 2322 009

VETERINARSKA STANICA BEOGRAD
VETERINARSKA STANICA BEOGRAD BULEVAR DESPOTA STEFANA 119A BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VETERINARI BEOGRAD i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 011 2751 344
VETERINARSKI LEKOVI VETMEDIC
VETERINARSKI LEKOVI VETMEDIC Ustanička 17 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: VETERINARI BEOGRAD i u kategoriji: VETERINARI SRBIJA,

Vetmedic doo je veterinarsko farmaceutsko preduzeće, osnovano 2004, godine sa sedištem u Vršcu. Pogon za proizvodnju veterinarskih preparata je počeo sa radom 2006.