UŽAD KANAPI VEZIVA

UŽAD KANAPI VEZIVA Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
BANE KOMERC DOO KUMAREVO KUMAREVO LESKOVAC se nalazi u delatnosti: UŽAD KANAPI VEZIVA LESKOVAC i u kategoriji: UŽAD KANAPI VEZIVA SRBIJA.

BANE KOMERC, 

SVE OD PLASTIKE ZA POLJOPRIVREDU, NA JEDNOM MESTU: VREĆE, VEZIVO, FOLIJA, MREŽASTE VREĆE, KANAP, MREŽA ZA SENČANJE, PROTIVGRADNA MREŽA, PLASTIKA, POLJOPRIVREDA

Proizvodnja užadi i kanapa UŽAR LUGARE BB LESKOVAC se nalazi u delatnosti: UŽAD KANAPI VEZIVA LESKOVAC i u kategoriji: UŽAD KANAPI VEZIVA SRBIJA.
Proizvodnja veziva rafije i užadi IVKOVIĆ 16232 BOŠNJACE TOGOČEVCE LESKOVAC se nalazi u delatnosti: UŽAD KANAPI VEZIVA LESKOVAC i u kategoriji: UŽAD KANAPI VEZIVA SRBIJA.

IVKOVIĆ 

PROIZVODNJA PP VEZIVA SVIH TIPOVA OD T-130, T-320, T-500... T-2000, PP RAFIJE ZA VEZIVANJE MALINA I POVRTARSKIH KULTURA, UŽARIJE OD PROPILENA OD F-3MM...F-16 MM I METLARSKOG KONCA

ELAN
ELAN Palih boraca 15 Boleč se nalazi u delatnosti: UŽAD KANAPI VEZIVA Boleč i u kategoriji: UŽAD KANAPI VEZIVA SRBIJA.
GALIT
GALIT Mileta Krunića 21 ZRENJANIN se nalazi u delatnosti: UŽAD KANAPI VEZIVA ZRENJANIN i u kategoriji: UŽAD KANAPI VEZIVA SRBIJA.