TENISKI KLUBOVI

TENISKI KLUBOVI Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
DRIL TENISKI KLUB
DRIL TENISKI KLUB KNEZA VIŠESLAVA 001 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 011 3058 461
Tenis klub Classics
Tenis klub Classics ALEKSINAČKIH RUDARA 22A Novi Beograd BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

Teniski klub Classics

TENIS KLUB PARTIZAN
TENIS KLUB PARTIZAN HUMSKA 1 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENISKI KLUB PARTIZAN BEOGRAD, ŠKOLA TENISA


Kljucne reci: TENIS, KLUB, Partizan, Teniski klubovi, teniski klub, škole tenisa u Beogradu Srbiji, sport, rekreacija, priroda, Srbija, Beograd, tennis club
Telefon: 011 2647 157
Fax: 3691 776
TENIS KLUB PRIVILEGE
TENIS KLUB PRIVILEGE KNEZA VIŠESLAVA 72 Košutnjak BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.
TENISKI KLUB AS NOVI BEOGRAD
TENISKI KLUB AS NOVI BEOGRAD 44297 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENISKI KLUB AS NOVI BEOGRAD


Kljucne reci: TENISKI KLUB AS NOVI BEOGRAD tenis škole tenisa tenis klubovi u Beogradu
Telefon: 011 2605 495
TENISKI KLUB CRVENA ZVEZDA
TENISKI KLUB CRVENA ZVEZDA MIJE KOVAČEVIĆA 9 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENISKI KLUB CRVENA ZVEZDA, Teniski klubovi, teniski tereni Beograd, škole tenisa u Beogradu


Kljucne reci: TENISKI KLUB CRVENA ZVEZDA, Teniski klubovi, teniski tereni Beograd, škole tenisa u Beogradu
Telefon: 011 2762 652
Teniski klub Haron
Teniski klub Haron Zvečanska 16 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

Teniski klub Haron je skola tenisa koju je Ivan Petkovic otvorio nakon visegodisnjeg iskustva na svetskim turnirima i kampovima.


Kljucne reci: treninzi tenisa beograd, takmicarski tenis beograd, tenis kamp beograd, balon za tenis beograd, skola tenisa beograd
Telefon: 011 3691 631
TENISKI KLUB NEC
TENISKI KLUB NEC LJEŠKA 82 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENISKI KLUB NEC


Kljucne reci: TENISKI KLUB NEC, TENIS
Telefon: 011 063/664 587
TENISKI KLUB REKET
TENISKI KLUB REKET PIRANDELOVA 6E BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENISKI KLUB REKET BEOGRAD


Kljucne reci: TENISKI KLUB REKET BEOGRAD
Telefon: 011 3475 295
TENISKI KLUB TOPACO
TENISKI KLUB TOPACO MATIJE GUPCA 40/4 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TK Topaco, TK Topako, Teniski klub Topaco, skola tenisa za decu, skola tenisa za odrasle, tenis u balonu, tenis na sljaci, rekreativni tenis, kondicioni treninzi za tenisere

TENISKI KLUB VENTORIS
TENISKI KLUB VENTORIS OMLADINSKIH BRIGADA 138 BLOK 70 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

Teniski klub Ventoris, škole tenisa u Beogradu i Srbiji

TENISKI KLUB WINNER
TENISKI KLUB WINNER DR IVANA RIBARA BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI BEOGRAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 011 064/1132 689
TENIS KLUB KIKINDA
TENIS KLUB KIKINDA BRANKA VUJINA KIKINDA se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI KIKINDA i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENIS KLUB KIKINDA


Kljucne reci: TENIS KLUB KIKINDA
Telefon: 0230 434 427
KOSTIĆ TENISKI KLUB
KOSTIĆ TENISKI KLUB ČAIRSKA NIŠ se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI NIŠ i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENISKI KLUB KOSTIĆ NIŠ Teniski tereni teniski klubovi u Nišu


Kljucne reci: TENISKI KLUB KOSTIĆ NIŠ Teniski tereni teniski klubovi u Nišu
Telefon: 018 4246 253
Teniska Akademija Živković
Teniska Akademija Živković Trebinjska 87 NIŠ se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI NIŠ i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

Teniski klub ‘TAŽ’ počeo je sa radom aprila 2008. kao prva teniska akademija u zemlji.  Sam naziv kluba nastao je kao skraćenica Teniske Akademije Živković


Kljucne reci: teniski klub, tenis, teniska akademija, srbija, turniri, taž, niš, nis, taz, teniski turniri
Telefon: 018 262 462
Teniski Klub Mediana
Teniski Klub Mediana Pariske komune NIŠ se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI NIŠ i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

Teniski klub Mediana Niš je mlad klub sa velikim ambicijama. Uživajte u prijatnom ambijentu, igrajući tenis na kvalitetnim i moderno opremljenim terenima, ili pružite svom detetu mogućnost da trenira sa najboljim trenerima.

Radno vreme: Radnim danom: 08:00 do 00:00 Vikendom: 08:00 do 00:00

TENIS KLUB WINNER
TENIS KLUB WINNER JERNEJA KOPITARA 36A NOVI SAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI NOVI SAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 021 6447 970
TENISKI KLUB NOVI SAD 2002
TENISKI KLUB NOVI SAD 2002 NOVOSADSKOG SAJMA 62 Sajmište NOVI SAD se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI NOVI SAD i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENISKI KLUB NOVI SAD 2002


Kljucne reci: TENISKI KLUB NOVI SAD 2002, TENIS
Telefon: 021 6614 114
Fax: 420 008
TENISKI KLUB ZMAJ
TENISKI KLUB ZMAJ JANKA VESELINOVIĆA SREMSKA MITROVICA se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI SREMSKA MITROVICA i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.

TENISKI KLUB ZMAJ, 

Teniski klub "ZMAJ" osnovan je 25. maja 2002. godine u Sremskoj Mitrovici. Za sada ima tri teniska terena koji imaju zemljanu podlogu. Imamo i školu tenisa.

TENISKI KLUB SLICE
TENISKI KLUB SLICE STEVE PETRIČEVIĆA 9 VALJEVO se nalazi u delatnosti: TENISKI KLUBOVI VALJEVO i u kategoriji: TENISKI KLUBOVI SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 014 240 070