SPORTSKI CENTRI

SPORTSKI CENTRI Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
IVANČEVIĆ SPORT BUKULJSKA BB ARANĐELOVAC se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI ARANĐELOVAC i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

IVANČEVIĆ SPORT & TOURIST RESORT nalazi se u srcu Šumadije u Aranđelovcu i Bukovičkoj Banji koja je poznata kao turistički centar još od vremena Karađorđevića i Obrenovića.

Radno vreme:  Ponedeljak – nedelja: 07.00 – 23.00 h

CENTAR ZA KULTURU I SPORT ŠUMICE USTANIČKA 125/I BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

 Sportsko-Kulturni centar Sumice, sport, kultura, hala, Vozdovac, Beograd, Srbija


Kljucne reci: Sportsko-Kulturni centar Sumice, sport, kultura, hala, Vozdovac, Beograd, Srbija
Centrala: 3837 575
PIB: 102009734
Tekuci racun: 160-94707-68
SPORTSKI CENTAR OLIMP VJEKOSLAVA KOVAČA 11 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

SPORTSKI CENTAR OLIMP - ZVEZDARA Beograd, Sportski objekti u Beogradu. Sportski centar Olimp

Sportski centar VRAČAR SJENIČKA 1 Vračar BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

Centar za fizičku kulturu Vračar nalazi se na Crvenom Krstu, na opštini Vračar, između ulica Radivoja Koraća i Kneza od Semberije. Od otvarania 1970. godine, prateći sve aktuelne trendove, ovaj Sportski centar nastoji da zadovolji potrebe svojih korisnika brojnim sportskim i rekreativnim sadržajima.

STARI DIF Gradski centar za fizicku kulturu Deligradska 27 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.
Kljucne reci: tari dif, dif, gcfk, vezbanje, trening, kardio teretana, bazen, vezbe starija lica, vezbe studenti, bebe plivanje, pilates, kalenetiks, joga, zakup sala, spoljni tereni
Telefon: 011 011/2658 747
ŠUMICE CENTAR ZA KULTURU I SPORT USTANIČKA 125/I BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

 Sportsko-Kulturni centar Sumice, sport, kultura, hala, Vozdovac, Beograd, Srbija, košarka, odbojka, rukomet, futsal

SPORTSKA AKADEMIJA VJEKOSLAVA KOVAČA 11, Sportski centar Olimp Zvezdara BEOGRAD - Akademije se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD - Akademije i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.
SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR JP DUBOČICA VLAJKOVA BB LESKOVAC se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI LESKOVAC i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

SPORTSKO REKREATIVNI CENTAR JP DUBOČICA

delatnost: ORGANIZACIJA SPORTSKIH I DRUGIH MANIFESTACIJA ZABAVNOG KARAKTERA; RAZVOJ REKREACIJE GRAĐANA (BAZENI, KUGLANA, STRELJANA, STONI TENIS, TERETANA)

SLUŽBA RAČUNOVODSTVA 243 901

TEHNIČKA SLUŽBA 244 048

SPORTSKI CENTAR ČAIR DEVETE BRIGADE 10 NIŠ se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI NIŠ i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

SPORTSKI CENTAR PRUŽA USLUGE: SPORTSKIM KLUBOVIMA, RAZVOJ REKREACIJE GRAĐANA (BAZENE, KUGLANA, KLIZALIŠTE, FITNES, STONOTENSKI DOM), TERETANA; USLUGE PRENOĆIŠTA

SPORTSKI CENTAR OSEČINA BOLNIČKA 1/1 OSEČINA se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI OSEČINA i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 014 014/451 577
SPORTSKI CENTAR TOME ŽIVANOVIĆA PARAĆIN se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI PARAĆIN i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

hala sportova, gradski stadion, zatvoreni bazeni, pomocna hala


Kljucne reci: hala sportova, gradski stadion, zatvoreni bazeni, pomocna hala, bazen, sport, centar
Centrala: 562 753
PIB: 101096327
Tekuci racun: 840-672668-15
LEDENA DVORANA PIONIR
LEDENA DVORANA PIONIR Čarli Čaplina 39 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

Klizalište Pionir u Beogradu otvoreno je od utorka do petka od 20.30 do 22.00, vikendom od 11.00 do 12.30, od 14.00 do 15.30 i od 20.30 do 22.00; ponedeljkom ne radi.

Sportsko rekreativni centar Dorćol
Sportsko rekreativni centar Dorćol Dunavska 62 Dorćol BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

Sportsko rekreativni centar Dorćol - Beograd, bazen, sale, sportovi, caffe, bazeni u Beogradu


Kljucne reci: Sportsko rekreativni centar Dorćol - Beograd, bazen, sale, sportovi, caffe, bazeni u Beogradu
Telefon: 011 4044 450
USTANOVA SPORTSKI CENTAR VOZDOVAC
USTANOVA SPORTSKI CENTAR VOZDOVAC CRNOTRAVSKA 4 Voždovac BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI BEOGRAD i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.

USTANOVA SPORTSKI CENTAR VOZDOVAC Banjica Beograd, USC Vozdovac u Beogradu

SPORTSKI CENTAR KUNJAK
SPORTSKI CENTAR KUNJAK Nikole Tesle 4 VLADIČIN HAN se nalazi u delatnosti: SPORTSKI CENTRI VLADIČIN HAN i u kategoriji: SPORTSKI CENTRI SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 017 473 907