ŠKOLE STRANIH JEZIKA

ŠKOLE STRANIH JEZIKA Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
BUSINESS TRAINING SYSTEMS BULEVAR MIHAJLA PUPINA 103 BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji: ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA
ŠKOLA STRANIH JEZIKA I POSLOVNIH TRENINGA
Kljucne reci: OBRAZOVANJE OBUKA
Telefon: 011 2147 039
Mobilni telefon: 062/9608 807
PIB: 106233726
ENGLISH SCHOOL OF BUSINESS, Cara Uroša 17 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.
INSTITUT ZA STRANE JEZIKE, GOSPODAR JOVANOVA 35 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.
Škola stranih jezika LANGUAGE HOUSE, Hilandarska 21 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

LANGUAGE HOUSE BEOGRAD Kursevi i škola stranih jezika  u Beogradu

KURSEVI I SPECIJALISTIČKI KURSEVI, PREVODILAČKI CENTAR, STRANI JEZICI

Radno vreme: Ponedeljak - Subota 09.00 - 20.00

WIZARD, MAKENZIJEVA 32 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

WIZARD, Obuka na računaru Beograd, učenje stranih jezika u Beogradu

ENGLISH CLUB, Omladinska 55 KRALJEVO nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA KRALJEVO i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

KNJIŽARA: UDŽBENICI OXFORD UNIVERSITY PRESS-A I MACMILLAN EDUCATION-A ZA DRŽAVNE I PRIVATNE ŠKOLE, REČNICI, GRAMATIKE, LEKTIRE, ŠKOLSKI PRIBOR, IGRAČKE; ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA: KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA DECU I ODRASLE, POMOĆ U NASTAVI ZA PREDŠKOLSKU DECU

 

BLUE MOON, JOSIPA KRAMERA 34 KULA nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA KULA i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

BLUE MOON KULA delatnost: ŠKOLA STRANIH JEZIKA, OBUKA RADA NA RAČUNARU, PREVOĐENJE; SERVIS ELEKTRONIKE-MOBILNI TELEFONI, RAČUNARI, VIDEO-KAMERE, VIDEO-REKORDERI, TELEVIZORI ITD.

LINGVA AGENCIJA ZA STRANE JEZIKE, PREVOĐENJE I INFORMATIKU VLADE DANILOVIĆA 40/1 VALJEVO, se nalazi u delatnosti: ŠKOLE STRANIH JEZIKA VALJEVO i u kategoriji: ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA
Kljucne reci:
Telefon: 014 290 460, 290 461
BIG BEN
BIG BEN, PETRA DRAPŠINA 3 BEČEJ nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEČEJ i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

BIG BEN, ŠKOLA ZA UČENJE STRANIH JEZIKA BEČEJ, škole za učenje stranih jezika u Bečeju


Kljucne reci: BIG BEN, ŠKOLA ZA UČENJE STRANIH JEZIKA BEČEJ, škole za učenje stranih jezika u Bečeju
Telefon: 021 6910 137
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
BRIDGE
BRIDGE, BORISA KIDRIČA 43 BEČEJ nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEČEJ i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

BRIDGE CENTAR STRANIH JEZIKA I INFORMATIKE BEČEJ, škole stranih jezika u Bečeju


Kljucne reci: Kursevi i škola stranih jezika u Bečeju, škola, škola stranih jezika, kurs, Bečej, skola stranog jezika, kurs engleskog jezika, kursevi
Telefon: 021 6910 343
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
ACADEMIA EDUCATIVA
ACADEMIA EDUCATIVA KNEZA MIHAILA 10 BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji: ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA

Academia Educativa organizuje kurseve stranih jezika, kurseve računara, obuku za zanate, kurseve za negu lepote, časove ritmike, baleta i drugo...

ALFABETO CENTAR ZA STRANE JEZIKE
ALFABETO CENTAR ZA STRANE JEZIKE, ŠPANSKIH BORACA 38A BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.
Kljucne reci: ALFABETO, skola stranih jezika Beograd, skole stranih jezika u Beogradu
Telefon: 011 3139 193
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
ANGLIAN STUDIO
ANGLIAN STUDIO, DALMATINSKA 70 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

Studio Anglian je specijalizovana škola za učenje engleskog jezika na svim nivoima (od početnog do višeg), za sve uzraste (za decu i odrasle) i za različite namene (opšti i poslovni engleski, pripreme za međunarodne ispite).

AURORA
AURORA, DR. IVANA RIBARA 48 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

AURORA CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA Beograd, Škole stranih jezika u Beogradu

BBC SCHOOL
BBC SCHOOL, MILOJA ZAKIĆA 2A BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

BBC SCHOOL, Skola stranih jezika Beograd, Škole stranih jezika u Beogradu

BUTTERFLY LEARNING CENTRE
BUTTERFLY LEARNING CENTRE, KNEZA VIŠESLAVA 63 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

BUTTERFLY LEARNING CENTRE, Škola stranih jezika u Beogradu


Kljucne reci: BUTTERFLY, LEARNING, CENTRE, Škola stranih jezika Beograd, Škole stranih jezika u Beogradu
Telefon: 011 3564 437
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai: office1@centarbutterfly.com
Web-site:
CENTAR ZA STRANE JEZIKE MATILDA
CENTAR ZA STRANE JEZIKE MATILDA, VIDIKOVAČKI VENAC 79 Vidikovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.
Centar za strane jezike Trotalenguas
Centar za strane jezike Trotalenguas, Strahinjića Bana 24 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

Centar za strane jezike - Trotalenguas


Kljucne reci: Centar za strane jezike, Trotalenguas, skole stranih jezika u Beogradu
Telefon: 011 2624 428
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA LANGUAGE HOUSE
CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA LANGUAGE HOUSE, EDVARDA GRIGA 7 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.
Kljucne reci: Kursevi i škola stranih jezika u Beogradu, škola, škola stranih jezika, kurs, Beograd, skola stranog jezika, kurs engleskog jezika, kursevi
Telefon: 011 2548 700
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
CHELSEA LANGUAGE SCHOOL
CHELSEA LANGUAGE SCHOOL, MAKENZIJEVA 22 Vračar BEOGRAD nalazi se u delatnosti ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD i u kategoriji ŠKOLE STRANIH JEZIKA SRBIJA.

Škola je otvorena od ponedeljka do petka od 14-22 časa, a subotom od 10-14 časova. U toku upisa u septembru, oktobru, januaru i februaru otvoreni smo od 10- 20 časova.