SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE

SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.

AGROGAS MILUTINA MILANKOVIĆA 120A BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: POLJOPRIVREDNE MAŠINE BEOGRAD, TRAKTORI SERVIS PRODAJA I REZERVNI DELOVI BEOGRAD, SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD, i u kategoriji: POLJOPRIVREDNE MAŠINE SRBIJA, TRAKTORI SERVIS PRODAJA I REZERVNI DELOVI SRBIJA, SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.

Traktori

Ovlašćeni smo zastupnik i distributer traktora marke IMT, SOLIS.

CERERA sistemi za zalivanje KUMODRAŠKA 174/12 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.

CERERA, sistemi za zalivanje travnjaka zalivanje travnjaka, Kljucne reci: zalivanje, automatsko zalivanje, travnjaci, prskalice, prskalica, zalivati, irigacija, navodnjavanje, zalivanje travnjaka, sistemi za zalivanje, polidrip, zardinjere

ZEMLJA I SUNCE DOO KABLARSKA BB MATARUŠKA BANJA se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE MATARUŠKA BANJA i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.

SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE (KAP PO KAP, KAPILARNO, PARKOVSKO, ITD); VODOTOPIVA ĐUBRIVA - KONTEJNERI ZA RASAD - MAKAZE ZA VOĆARSTVO - SEMENA; BAKARNI SULFAT I OSTALA ROBA ZA POLJOPRIVREDU, Kljucne reci:
Telefon: 036 411 778
Mobilni telefon: 065/6300 063
Fax: 412 284

EURODRIP BULEVAR NEMANJIĆA 25 T.C. ZONA III, LOK. K-15 NIŠ se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE NIŠ i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.

PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE, IZRADU I MONTAŽU SISTEMA ZA NAVODNJAVANJE, Kljucne reci: EURODRIP doo, sistemi za navodnjavanje Niš, izrada sistema za navodnjavanje u Nišu Srbiji
Telefon: 018 220 704, 224 312
Tel/Fax: 238 092
PIB: 100334382

AGROAQUA DOO ARONA ZAGORICE 1 NOVI SAD se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE NOVI SAD i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA. OPREMA ZA NAVODNJAVANJE - SERVIS I REZERVNI DELOVI

Kljucne reci: OPREMA ZA NAVODNJAVANJE, SERVIS I REZERVNI DELOVI
Mobilni telefon: 063/505 858
Tel/Fax: 824 014, 820 141
PIB: 103197207
Tekuci racun: 165-2506-93

AKVAMATIK Subotička 12 NOVI SAD se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE NOVI SAD i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
Sistemi za navodnjavanje SKALA GARDEN SEGEDINSKI PUT 90 SUBOTICA se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SUBOTICA i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
AGROUNIJA BARTOK BELE 18 ZRENJANIN se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE ZRENJANIN i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.

IZRADA I DISTRIBUCIJA SISTEMA ZA NAVODNJAVANJE U RATARSTVU, POVRTARSTVU I ZELENIM POVRŠINAMA; PRODAJA I DISTRIBUCIJA FOLIJA ZA PLASTENIKE

Radno vreme: radnim danima: od 08 h do 16 h i 30 minuta

Agrosavet-Irrigation doo

Agrosavet-Irrigation doo Vladimira Garjanskog 2 Sistemi za navodnjavanje Vrbas: Automatske Masine, Tifoni, Agregati i Pumpe, Kap po Kap, Livenarija Hidranti, Zastita od Mraza, Servis i Delovi, Cevovod, Projektovanje, Sprinkleri, Krajnji Topovi

AGRO MEHATRONIKA
AGRO MEHATRONIKA ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE ALEKSINAC i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
BAUER AGRO Oprema za navodnjavanje
BAUER AGRO Oprema za navodnjavanje Braće Čiplić 15 BEČEJ se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEČEJ i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
PRODAJA I SERVISIRANJE OPREME ZA NAVODNJAVANJE
Kljucne reci:
Mobilni telefon: 064/1359 861
ATP IRRIGATION Sistemi za navodnjavanje
ATP IRRIGATION Sistemi za navodnjavanje BULEVAR OSLOBOĐENJA 172 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
ZELENI HIT DOO
ZELENI HIT DOO TOŠIN BUNAR 188A BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE BEOGRAD i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
Kljucne reci: Seme i sadni materijal Beograd, Sadnice voća Beograd, Cveće i ukrasno bilje Beograd, Polinacija i biološka zaštita Beograd, Sredstva za ishranu bilja Beograd, Oprema za navodnjavanje Beograd
Telefon: 011 2604 353
Prskalice i oprema za navodnjavanje ANDRIĆ
Prskalice i oprema za navodnjavanje ANDRIĆ RADA AZANJCA 2 ČAČAK se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE ČAČAK i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.

ANDRIĆ METALSKA RADNJA ČAČAK, PRSKALICE I OPREMA ZA NAVODNJAVANJE, Kljucne reci: ANDRIĆ, METALSKA RADNJA ČAČAK, PRSKALICE, OPREMA ZA NAVODNJAVANJE
Telefon: 032 223 980

Superior Green
Superior Green SAVE MILOŠEVIĆA KRUŠEVAC se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE KRUŠEVAC i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
AGROINTER
AGROINTER FUTOŠKI PUT 1 NOVI SAD se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE NOVI SAD i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
ARMEX
ARMEX Partizanska 53 NOVI SAD se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE NOVI SAD i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.
AGROCENTAR VOLOĐA
AGROCENTAR VOLOĐA JANOŠIKOVA 135 PANČEVO, se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE PANČEVO i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA, Osnovna delatnost preduzeca je veleprodaja i maloprodaja opreme za poljoprivredu. Pored funkcije snabdevanja poljoprivrednika kvalitenom opremom i repromaterijalom, kao i svim ostalim materijalom za poljoprivrednu proizvodnju spremni smo da u svako doba odgovorima na svako pitanje iz oblasti savremene
T-PAM
T-PAM Ive Lole Ribara 57 Ruski Krstur se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE Ruski Krstur i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.

Distribucija i projektovanje sistema za navodnjavanje kap po kap. IRROMETER, Agro folije, i ostala prateća oprema potrebna za zalivanje zemljišta., Kljucne reci: kap po kap, navodnjavanje, t-tape
Telefon: 025 703 231

AGRO SISTEM
AGRO SISTEM JANKA VESELINOVIĆA 76 ŠABAC se nalazi u delatnosti: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE ŠABAC i u kategoriji: SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE SRBIJA.