SEKUNDARNE SIROVINE

SEKUNDARNE SIROVINE Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
ČINČIK METAL DOO HALAS JOŽEFA 58 ADA se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ADA i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

ČINČIK METAL DOO Sekundarne sirovine Ada.

Otkup i prerada sekundarnih sirovina SLAVIJAPROMET ADRANI ADRANI se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ADRANI i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.
KUMICO Sekundarne sirovine SVETE PETROVIĆ BRANKA 22 ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ALEKSINAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

KUMICO DOO ALEKSINAC delatnost: OTKUP, PRERADA I RECIKLAŽA SEKUNDARNIH SIROVINA

KUZMAN DOO DRAKČETA MILOVANOVIĆA 48 ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ALEKSINAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.
Kljucne reci: OTKUP I PRERADA SEKUNDARNIH SIROVINA PRODAJA LIMOVA CEVI I ČELIKA
Telefon: 018 806 100, 806 200, 806 300
MAKSI CO MOMČILA POPOVIĆA 12 ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ALEKSINAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

Otkup i prodaja sekundarnih sirovina, prodaja metalne robe i proizvodnja šako blokova.


Kljucne reci:
Telefon: 018 800 460
MAKSI CO Otkup i prodaja sekundarnih sirovina DONJI ADROVAC ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ALEKSINAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

Maksi co doo Donji Adrovac - Otkup i prodaja sekundarnih sirovina, prodaja metalne robe i proizvodnja šljako blokova.

Otkup metala PEJČIĆ M ŽITKOVAC Radeta Spasića 41 ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ALEKSINAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

Otkup i promet sekundarnih sirovina: aluminijum, bakar, olovo, gvožđe, prohrom. Prevoz robe sa utovarnom rukom, zemljani radovi.

Sekundarne sirovine EKOM MOMČILA POPOVIĆA 114 ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ALEKSINAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

Otkup, prodaja i promet sekundarnih sirovina: aluminijum, bakar, mesing, olovo, gvožđe

Sekundarne sirovine METAL ČARLI Solunska 11 Žitkovac ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ALEKSINAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

SEKUNDARNE SIROVINE METAL ČARLI ALEKSINAC - ŽITKOVAC.

Sekundarne sirovine OBLIVION JELKE RADULOVIĆ 3 ALEKSINAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ALEKSINAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

OTKUP I PRODAJA SEKUNDARNIH SIROVINA: BAKAR, MESING, ALUMINIJUM, GVOŽĐE, LIM... OTKUP PLASTIKE

APOS AD PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE SOMBORSKA 28 APATIN se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE APATIN i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.
Kljucne reci:
Mobilni telefon: 773 709
Centrala: 773 130
Fax: 772 467
PIB: 100964214
Tekuci racun: 160-920230-06
OTPAD SEKUNDARNE SIROVINE METAL MUSIĆ RISOVAČKI PUT BB ARANĐELOVAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ARANĐELOVAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.
OTPAD SEKUNDARNIH SIROVINA MUKI 1300 KAPLARA bb ARANĐELOVAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE ARANĐELOVAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

Trgovina i otkup sekundarnih sirovina, gvozdje, lim. Otkup obojenih metala: bakar, aluminijum, mesing, bronza...

ALPA PLUS SIROVINE DOO IBARSKI PUT 2 Velika Moštanica BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE BEOGRAD i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.
OBNOVA DUNAVSKA 17-19 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE BEOGRAD i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

OBNOVA PREDUZEĆE ZA PRIKUPLJANJE, PRERADU I PROMET SEKUNDARNIH SIROVINA

OMORIKA SAMOSTALNA RADNJA ZA PRIKUPLJANJE, PRIPREMU I PRERADU SEKUNDARNIH SIROVINA MIRIJEVSKI VENAC 8/51 BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE BEOGRAD i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.
Kljucne reci: SEKUNDARNE SIROVINE
Telefon: 011 3429 251
Sekundarne sirovine REPRO MIS 29. NOVEMBRA BB, MALI MOKRI LUG BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE BEOGRAD i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.
TEHNOPAPIR MILANA REŠETARA 36D BEOGRAD se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE BEOGRAD i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

OTKUP SVIH SEKUNDARNIH SIROVINA

EUROKOMERC COMPANY JAĆIMA ĐOŠIĆA 150 BUJANOVAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE BUJANOVAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.

Otkup sekundarnih sirovina: bakar, gvožđe, aluminijum, mesing. Glavni distributer za armature iz Albanije.

METAL OTPAD 2012 INDUSTRIJSKA ZONA 5 BUJANOVAC se nalazi u delatnosti: SEKUNDARNE SIROVINE BUJANOVAC i u kategoriji: SEKUNDARNE SIROVINE SRBIJA.