RASHLADNA TEHNIKA ŠABAC

RASHLADNA TEHNIKA ŠABAC Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
FRIGOMAX SERVICE DOO JELENČA ŠABAC JELENČA ŠABAC, se nalazi u delatnosti: RASHLADNA TEHNIKA ŠABAC i u kategoriji: RASHLADNA TEHNIKA SRBIJA, OVLAŠĆENI SERVISNI DILER THERMO KING RASHLADNIH UREĐAJA ZASTUPNIK FIRME KOXKA VITRINE OPREMA MARKETI FIRME KOBOL INDUSTRIJSKA RASHLADA HACCP STANDARDOM JELENČA ŠABAC OVLAŠĆENI SERVISNI DILER THERMO KING RASHLADNIH UREĐAJA OVLAŠĆENI ZASTUPNIK FIRME KOXKA RASHLADNE VITRINE I RASHLADNA OPREMA ZA MARKETE I FIRME
Servis Cool Wolf Nemanjina 76, Ribari Šabac, se nalazi u delatnosti: RASHLADNA TEHNIKA Šabac i u kategoriji: RASHLADNA TEHNIKA SRBIJA, Servis postoji od 1989 godine kada je počeo kao servis rashladnih uredjaja. 2001 godine startuje saradnja sa velikim trgovinskim lancima kao što je Merkator. 2004 godine servis menja ime u Cool Wolf i proširuje saradnju sa ostalim trgovinskim lancima kako u Srbiji tako i u zemljama u okruženju.