PROCESNA OPREMA Vrnjačka Banja

PROCESNA OPREMA Vrnjačka Banja Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
DEKAN DOO HIDRAULIČKE BRIKET PRESE HEROJA MARIČIĆA 15 VRNJAČKA BANJA, se nalazi u delatnosti: PROCESNA OPREMA VRNJAČKA BANJA i u kategoriji: PROCESNA OPREMA SRBIJA, HIDRAULIČKA BRIKET PRESA je potpuno automatizovana, namenjena je za briketiranje drvnog otpada kao sto su: piljevina, šuška i sl.
TEHNOMATIK 1995 DOO NOVO SELO 136 VRNJAČKA BANJA, se nalazi u delatnosti: PROCESNA OPREMA VRNJAČKA BANJA i u kategoriji: PROCESNA OPREMA SRBIJA, TEHNOMATIK 1995 DOO Vrnjačka Banja. Proizvodnja mašina za preradu, transportovanje, doziranje i pakovanje proizvoda u prehrambenoj, hemijskoj i farmaceutskoj industriji.

ČELIK PAK
ČELIK PAK NOVO SELO Vrnjačka Banja, se nalazi u delatnosti: PROCESNA OPREMA Vrnjačka Banja i u kategoriji: PROCESNA OPREMA SRBIJA, ČELIK-PAK je tu da Vam svojim proverenim i pristupačnim rešenjima predloži i ponudi optimalan izbor mašina za zaokružen proces pakovanja. Naše višegodišnje iskustvo sa preko 1000 proizvedenih mašina koje rade kod nas i u inostranstvu garantuju kvalitet proizvoda.

Čelik pak proizvodi: