OPŠTINE

OPŠTINE Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
OPŠTINA ADA TRG OSLOBOĐENJA 1, Ada ADA, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE ADA i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Ada je jedna od opština u Republici Srbiji. Nalazi se u AP Vojvodina i spada u Severno-banatski okrug.
OPŠTINA ALIBUNAR TRG SLOBODE 4 ALIBUNAR, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE ALIBUNAR i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Alibunar je jedna od opština u Republici Srbiji. Nalazi se u AP Vojvodina i spada u Južno-banatski okrug. Mesta koja spadaju u opštinu Alibunar: Alibunar, Banatski Karlovac, Vladimirovac, Devojački Bunar, Dobrica, Ilandža, Janošik, Lokve, Nikolinci, Novi Kozjak, Seleuš.

OPŠTINA BELA CRKVA MILETIĆEVA 2 BELA CRKVA, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE BELA CRKVA i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Bela Crkva je jedna od opština u Republici Srbiji. Nalazi se u AP Vojvodina i spada u Južno-banatski okrug. Centar opštine je grad Bela Crkva.

GRADSKA OPŠTINA RAKOVICA MIŠKA KRANJCA 12 BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE BEOGRAD i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Priču o istoriji Rakovice logično je započeti objašnjenjem značenja i porekla samog njenog imena, tim pre što su razlozi postojanja dve Rakovice, na međusobnoj udaljenosti od svega nekoliko kilometara, za mnoge i danas nepoznanica.
GRADSKA OPŠTINA STARI GRAD MAKEDONSKA 42 BEOGRAD, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE BEOGRAD i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA

OPŠTINA BOGATIĆ MIKE VITOMIROVIĆA 1 BOGATIĆ, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE BOGATIĆ i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Bogatić je jedna od opština u Republici Srbiji.

OPŠTINA BRUS KRALJA PETRA I 120 BRUS, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE BRUS i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Brus je opština u Rasinskom okrugu. Središte opštine je grad Brus, Kljucne reci: OPŠTINA BRUS, radno vreme, telefon, kontakt, mapa, adresa, Opstine u Srbiji
Centrala: 037/3150 101
PIB: 101139819
Tekuci racun: 840-76640-98

OPŠTINA DESPOTOVAC MILOSAVA ZDRAVKOVIĆA RESAVCA 4 DESPOTOVAC, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE DESPOTOVAC i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Despotovac se nalazi u istočnom delu Srbiјe, odnosno sa istočne strane Velike Morave i prostire se između 43 stepeni i 57 minuta i 44 stepeni i 13 minuta severne geografske širine, odnosno 21 stepen i 15 minuta i 21 stepen i 50 minuta od Griniča. Sedište Opštine јe u Despotovcu.

OPŠTINA INĐIJA CARA DUŠANA 1 INĐIJA, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE INĐIJA i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Inđija nalazi se u Sremu, na severnom delu Srbije, 30 km jugoistočno od Novog Sada i 40 km severozapadno od Beograda.

OPŠTINA KANJIŽA TRG GLAVNI 1 KANJIŽA, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE KANJIŽA i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Kanjiža je jedna od opština u Republici Srbiji.

OPŠTINA KLADOVO KRALJA ALEKSANDRA 35 KLADOVO, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE KLADOVO i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Kladovo je opština u istočnoj Srbiji, u Borskom okrugu, u Timočkoj Krajini. Središte opštine je grad Kladovo.
GRADSKA OPŠTINA KOSTOLAC BOŽE DIMITRIJEVIĆA 13 KOSTOLAC, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE KOSTOLAC i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Gradska opština Kostolac je jedna od dve gradske opštine grada Požarevca, zajedno sa opštinom Požarevac.  Kostolac je imao status opštine Požarevačkog sreza u periodu između 1949. do 1956. godine, posle toga je područje bivše opštine Kostolac ušlo u sastav opštine Požarevac. 1990.
OPŠTINA KOVIN JNA 5 KOVIN, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE KOVIN i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Kovin je opština u Republici Srbiji. Nalazi se u AP Vojvodina i spada u Južno-banatski okrug.

OPŠTINA LAJKOVAC OMLADINSKI TRG 1 LAJKOVAC, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE LAJKOVAC i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Lajkovac je jedna od opština u Republici Srbiji. Nalazi se u Centralnoj Srbiji i spada u Kolubarski okrug.

OPŠTINA LAPOVO NJEGOŠEVA 18 LAPOVO, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE LAPOVO i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Lapovo je jedna od opština u Republici Srbiji. Nalazi se u Centralnoj Srbiji i spada u Šumadijski okrug.

OPŠTINA MALI ZVORNIK KRALJA PETRA I 38 MALI ZVORNIK, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE MALI ZVORNIK i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Mali Zvornik je jedna od opština u Republici Srbiji. Nalazi se u Centralnoj Srbiji i spada u Mačvanski okrug.
OPŠTINA MIONICA VOJVODE MIŠIĆA 30 MIONICA, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE MIONICA i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Mionica je jedna od opština u Republici Srbiji. Nalazi se u Centralnoj Srbiji i spada u Kolubarski okrug. 

Telefoni:

OPŠTINA OSEČINA KARAĐORĐEVA 78 OSEČINA, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE OSEČINA i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Osečina nalazi se u Centralnoj Srbiji i spada u Kolubarski okrug. Mesta i sela Opštine Osečina: Gunjaci, Lopatanj, Selo Osečina, Komirić, Skadar, Carina, Dragodol, Dragijevica, Belotić, Plužac, Bastav, Ostružanj, Gornje Crniljevo, Konjic, Sirdija, Bratačić, Tuđin i Konjuša.

OPŠTINSKA UPRAVA

OPŠTINA PEĆINCI SLOBODANA BAJIĆA 5 PEĆINCI, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE PEĆINCI i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Opština Pećinci nalazi se u donjem Sremu, blizu reke Save, južno od autoputa Beograd-Zagreb.
OPŠTINA PETROVAC NA MLAVI SRPSKIH VLADARA 165 PETROVAC, se nalazi u delatnosti: OPŠTINE PETROVAC i u kategoriji: OPŠTINE SRBIJA, Teritorija opštine Petrovac na Mlavi zauzima područje sa izvarednim i raznovrstnim prirodnim karakteristikama koje najbolje odslikavaju mnogobrojna vrela, potoci, rečice, šume, pitoma severozapadna padina homoljskih planina, plodna ravnica Stig i bogata dolina Mlave sa divnim pejsažom i rodnom zemljom na kojoj sve dobro