OKOV ZA NAMEŠTAJ NIŠ

OKOV ZA NAMEŠTAJ NIŠ Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
EVROPA - OKOVI BR.8 BULEVAR NEMANJIĆA 88 NIŠ, se nalazi u delatnosti: OKOV ZA NAMESTAJ NIŠ i u kategoriji: OKOV ZA NAMESTAJ SRBIJA, EVROPA - OKOVI BR.8 NIŠ SRBIJA. BAVIMO SE TRGOVINOM OKOVA ZA NAMEŠTAJ, HAFELE, BLUM I DRUGIH RENOMIRANIH KOMPANIJA. PROJEKTOVANJE I IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI: KUHINJSKOG, SOBNOG I KANCELARIJSKOG.
MIMARK TRGOVINSKA RADNJA, OBILIĆEV VENAC 101 NIŠ nalazi se u delatnosti OKOV ZA NAMEŠTAJ NIŠ i u kategoriji OKOV ZA NAMEŠTAJ SRBIJA, TRGOVINA NA VELIKO I MALO VODOVODNOG MATERIJALA, KANALIZACIJA, SANITARIJA, VIJAČNA ROBA; OKOV ZA NAMEŠTAJ I STOLARIJU
Kljucne reci:
Telefon: 018 562 038
Mobilni telefon: 063/411 961
PIB: 100342285
Tekuci racun: 160-92914-15
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: mimarknis@sezampro.co.rs
UNI STIL BULEVAR SVETOG CARA KONSTANTINA 3 NIŠ, se nalazi u delatnosti: OKOV ZA NAMESTAJ NIŠ i u kategoriji: OKOV ZA NAMESTAJ SRBIJA, UNI STIL NIŠ SRBIJA.
GREEN LINE DOO
GREEN LINE DOO PANTELEJSKA 25 NIŠ, se nalazi u delatnosti: OKOV ZA NAMESTAJ NIŠ i u kategoriji: OKOV ZA NAMESTAJ SRBIJA, „Green Line” doo je ambiciozno preduzeće koje se bavi uvozom, distribucijom i maloprodajom okova za nameštaj u Srbiji.