OKOV ZA ALU PVC STOLARIJU

OKOV ZA ALU PVC STOLARIJU SRBIJA. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene okova.

VABIS OKOV TIHOMIRA ĐORĐEVIĆA ALEKSINAC, se nalazi u delatnosti: OKOV ZA ALU PVC STOLARIJU ALEKSINAC i u kategoriji: OKOV ZA ALU PVC STOLARIJU SRBIJA, Firma VABIS je nastala 1987. godine u Aleksincu. Velikim angažovanjem vlasnika firme i svih radnika, od male zanatske radionice razvili smo fabriku sa 80 zaposlenih, od 1992. godine firma počinje da se bavi proizvodnjom brava za drvena i metalna vrata, kao i rubnih zatvarača.

GU BKS, UGRINOVAČKI PUT 99C 25 DEO BR 3 Zemun BEOGRAD nalazi se u delatnosti AUTOMATSKI SISTEMI BEOGRAD i u kategoriji AUTOMATSKI SISTEMI SRBIJA, Gretsch-Unitas je posle preko 100 uspešnih godina jedan od vodećih ponuđača prozora i vrata, automatskih sistema ulaza, kao i sistema za upravljanje objektima. Kod nas ćete naći opširan, kompletan asortiman okova za prozore za porodične kuće, sve do sistema za upravljanje objektima.