MEDICINSKA OPREMA

MEDICINSKA OPREMA Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
ALPHA IMAGING, Tošin bunar 6, Zemun BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.

ALPHA IMAGING ZEMUN

SKENERI, RENDGENI, ULTRAZVUK

DIAHEM GRAMIM, MILENKA VESNIĆA 3 BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
DINE - TRADE, PAVLA LABATA 36 BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
Dräger Tehnika, Danijelova 12-16 BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
MAKLER, Omladinskih brigada 86o Novi Beograd BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
MEDIKA PROJEKT, KUMODRAŠKA 241A BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.

PRODAJA, SERVIS, INŽENJERING I PROJEKTOVANJE MEDICINSKE I PROCESNE OPREME I INSTALACIJA

MEDIKON, DALMATINSKA 72-74 BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
NOVODEX, KNEGINJE ZORKE 2/V BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
NOVODEX BEOGRAD, Uvoznici i distributeri COVIDIEN (TYCO HEALTHCARE) (USA) proizvoda, NOBEL, BIOCARE, GEISTLICH biomaterijala, DISCUS DENTAL
NUOVA DENTALE, SEVERNI BULEVAR 5B BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
OLY - MEDICO DOO, PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, POSREDOVANJE I SERVIS, MAKENZIJEVA 79/I BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 011 2443 538, 2447 134, 2448 472
Fax: 3442 883
PIB: 100157263
OLYMPUS DOO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU OPTIČKOM I MEDICINSKOM OPREMOM, ĐORĐA STANOJEVIĆA 12 BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
Kljucne reci:
Centrala: 2222 900
Fax: 2222 901
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
SUPERLAB, MILUTINA MILANKOVIĆA 25 Novi Beograd BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
TEHNOMED SISTEM DOO, MILEŠEVSKA 21/I (SAVE KOVAČEVIĆA) BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
HOLTER SRCA, HOLTER PRITISKA, PC EKG, TREDMIL STRES TEST, SPIROMETRI, TELEMETRIJA, PACIJENT MONITORI, VIDEO KOLPOSKOP
Kljucne reci:
TPS TECHNOMED, MARŠALA TOLBUHINA 3, 11030 Čukarica BEOGRAD nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA BEOGRAD i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.

TPS TECHNOMED DOO BEOGRAD

SAM PLAST, JELIČKI PUT 18 ČAČAK nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA ČAČAK i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.

SAM PLAST DOO ČAČAK delatnost: PROIZVODNJA I PROMET MEDICINSKIH SREDSTAVA OD PLASTIČNIH MASA; PETRIJEVE POSUDE, POSUDE ZA URIN, KOMPLET ZA BRIS, EPRUVETE I DR.

SPEKTAR, DR. DRAGIŠE MIŠOVIĆA 144/1 ČAČAK nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA ČAČAK i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
LUMISTRON DOO KOVIN, VOJVOĐANSKA 37 KOVIN nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA KOVIN i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
Kljucne reci: ULTRA ZVUK MEDICINSKA OPREMA HOLTER EKG
Mobilni telefon: 063/7725 823
Tel/Fax: 742 621
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
ELMEDIC ZANATSKA RADNJA, PUSTOREČKA 25 NIŠ nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA NIŠ i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.

SERVISIRANJE MEDICINSKIH APARATA

LMB SOFT, RADNA ZONA DONJE MEĐUROVO BB NIŠ nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA NIŠ i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.
MEDICINSKA OPREMA METRECO, VOJVODE MIŠIĆA 75 LOK 1 NIŠ nalazi se u delatnosti MEDICINSKA OPREMA NIŠ i u kategoriji MEDICINSKA OPREMA SRBIJA.

METRECO DOO NIŠ, medicinski potrošni materijal