MAŠINSKA OBRADA MOTORA BEOGRAD

MAŠINSKA OBRADA MOTORA BEOGRAD Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
MR GROUP, PREŠERNOVA 15 BEOGRAD nalazi se u delatnosti MAŠINSKA OBRADA MOTORA BEOGRAD i u kategoriji MAŠINSKA OBRADA MOTORA SRBIJA, Mašinska radionica MR osnovana je 1978. godine. Mašinski obrađujemo radilice, blok motora, glave motora i ostale delove motora negujući tradiciju i kvalitet usluga. Obrada bloka motora vrši se na mašinama visoke tehnologije za razbušivanje i honovanje... Obrada radilica vrši se na specijalizovanim brusilicama...
Izrada karika - CRNOBRNJA
Izrada karika - CRNOBRNJA, Vojvode Stepe 56 Voždovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti MAŠINSKA OBRADA MOTORA BEOGRAD i u kategoriji MAŠINSKA OBRADA MOTORA SRBIJA, Firma "CRNOBRNJA" u svom proizvodnom programu ima izradu delova motora u pojedinačnoj proizvodnji: karike za motorе, kompresorе i pumpе od Ф 15mm do Ф 900mm, hilzne od Ф 30mm. do Ф 600mm. sa dužinom do 720mm. klipove od Ф 30mm. до Ф 400mm.