MAŠINE ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD

MAŠINE ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
MLAZMATIK, PANČEVAČKI PUT 144A BEOGRAD nalazi se u delatnosti MAŠINE ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD i u kategoriji MAŠINE ZA ČIŠĆENJE SRBIJA, Ovlašćen uvoznik, distributer i serviser mašina i opreme Karcher, Falch, Ice Tech. Servis mašina Frank i Kranzle.
MP INTERNATIONAL, SMEDEREVSKA 8 BEOGRAD nalazi se u delatnosti MAŠINE ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD i u kategoriji MAŠINE ZA ČIŠĆENJE SRBIJA, Privredno društvo MP International već više od decenije zahteve svoih klijenata pretvara u rešene zadatke na obostrano zadovoljstvo.  Posvećenost cilju, zajednički rad i konačni rezultati su veze kojima smo se na duge staze vezali za svakog našeg poslovnog partnera.
BENT EXCELLENT
BENT EXCELLENT, HEMINGVEJEVA 12 BEOGRAD nalazi se u delatnosti MAŠINE ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD i u kategoriji MAŠINE ZA ČIŠĆENJE SRBIJA, BENT EXCELLENT oprema za čišćenje u Beogradu, Kljucne reci: BENT EXCELLENT oprema za čišćenje u Beogradu
Tel/Fax: 3167 751
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: info@bent.rs
Web-site: www.bent.rs
EURO ORIGINAL DOO
EURO ORIGINAL DOO, IVANA MILUTINOVIĆA 81B, BORČA BEOGRAD nalazi se u delatnosti MAŠINE ZA ČIŠĆENJE BEOGRAD i u kategoriji MAŠINE ZA ČIŠĆENJE SRBIJA, Euro Original - Ovlašceni distributer i serviser Kärcher., Kljucne reci: EURO ORIGINAL, Kärcher, karcher, mašine za pranje, cetkanje, puzzi, metenje, cišcenje snega, poliranje, singl disk mašine, usisavanje, usisavac, kerher
Telefon: 011 2087 787
Fax: 3321 666