LOGOPEDI

LOGOPEDI Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
HIGIA LOGOS
HIGIA LOGOS, MIRIJEVSKI BULEVAR 17B Karaburma BEOGRAD nalazi se u delatnosti LOGOPEDI BEOGRAD i u kategoriji LOGOPEDI SRBIJA.

Logopedsko/psihološki stručan tim mladih ljudi u potpunosti posvećen radu sa vašim detetom.

RADNO VREME: PONEDELJAK-PETAK 08:00 - 21:00

LEXISPRO Edukativni centar
LEXISPRO Edukativni centar, Palmoticeva 33 Stari Grad BEOGRAD nalazi se u delatnosti LOGOPEDI BEOGRAD i u kategoriji LOGOPEDI SRBIJA.
LINGUA LOGOS - Logopedski centar
LINGUA LOGOS - Logopedski centar, Đorđa Stanojevića 11Đ BEOGRAD nalazi se u delatnosti LOGOPEDI BEOGRAD i u kategoriji LOGOPEDI SRBIJA.
LOGOIGRICA
LOGOIGRICA, BULEVAR MILUTINA MILANKOVIĆA 184 BEOGRAD nalazi se u delatnosti LOGOPEDI BEOGRAD i u kategoriji LOGOPEDI SRBIJA.
Logomedica logoped
Logomedica logoped, Maksima Gorkog 117-119 Voždovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti LOGOPEDI BEOGRAD i u kategoriji LOGOPEDI SRBIJA.
Logoped Ranko Vuković
Logoped Ranko Vuković, Maksima Gorkog 13/2 BEOGRAD nalazi se u delatnosti LOGOPEDI BEOGRAD i u kategoriji LOGOPEDI SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 011 011/2454 207
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
Logopedski centar Emilija Milanović
Logopedski centar Emilija Milanović, Požeška 140, Banovo brdo BEOGRAD nalazi se u delatnosti LOGOPEDI BEOGRAD i u kategoriji LOGOPEDI SRBIJA.
LOGOPOLIS
LOGOPOLIS, Vojvode Stepe 36, Voždovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti LOGOPEDI BEOGRAD i u kategoriji LOGOPEDI SRBIJA.

Naš tim čine mladi (pre svega duhom) i visokostručni logopedi, koji svoj posao obavljaju sa puno entuzijazma, uz permanentno usavršavanje u zemlji i inostranstvu.