LEKOVITO BILJE

LEKOVITO BILJE Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
BILJE BORČA, PRELIVAČKA 98 Borča BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE BEOGRAD i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, Nekada malo porodično preduzeće, Bilje Borča trenutno je jedna od najvećih privatnih kompanija u svojoj oblasti na Balkanu, sa preko 40 gotovih proizvoda na biljnoj bazi u svom asortimanu, i sa liderskom pozicijom u proizvodnji, preradi i trgovini biljem i biljnim
MELISSA DOO ZA PROIZVODNJU PRERADU I PROMET LEKOVITOG BILJA EXPORT IMPORT, BRANIMIRA ĆOSIĆA 2/III NOVI SAD nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE NOVI SAD i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 021 024/741 431
Tel/Fax: 4770 600
PIB: 100464164
Tekuci racun: 335-530-20
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: doomelissa@neobee.net
Web-site: www.melissa.co.rs
ZELENO ZDRAVLJE ZELENO ŽITO, JAVORSKA 3 PALIĆ nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE PALIĆ i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, ZELENO ZDRAVLJE ZELENO ŽITO PALIĆ proizvodnja i prodaja zelenog soka na Paliću MAĆAŠ NEMET ZA PROIZVODNJU I PRERADU LEKOVITOG BILJA

SANICULA, Gornja Mutnica, Paraćin PARAĆIN nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE PARAĆIN i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, Sanicula Co DOO je firma u privatnom vlasništvu sa osnovnom delatnošću proizvodnja lekovitog bilja i etarskih ulja. Proizvodnja samoniklog lekovitog bilja se obavlja u pogonu u selu Gornja Mutnica kod Paraćina.
HERBA MEDICA NATURAL, 8. MARTA 25 PROKUPLJE nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE PROKUPLJE i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, Herba Medica Natural je firma iz Prokuplja, osnovana 2005 godine. Bavimo se proizvodnjom i preradom lekovitog bilja, isključivo sa domaćeg područja. Naši preparati pomažu kod svih benignih tumora koji su prouzrokovani uglavnom padom imuniteta, stresom kao i neadekvatnom ishranom.

ELVIRA SD LEKOVITI PREPARATI, STEFANA DOMESTIKA 2 SMEDEREVO nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE SMEDEREVO i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, PROIZVODNJA PREPARATA OD LEKOVITOG BILJA ZA: BRONHIJE, SRCE, MRŠAVLJENJE, GASTRITIS, KOLITIS, ČIR, GLAVOBOLJA, HIPERTENZIJA, HIPOTONIJA, ŽUČ, MUŠKI I ŽENSKI STERILITET, JETRA, BEŠIKA, BAKTERIJE, ALOPECIJA, BUBREZI, PROSTATA, TROMBOZA, DIJABETES, ZATVOR, HEMOROIDI, TUMORI, MIOMI, CISTE, HORMONSKI PORE

AMEROVIT, VLAHOVO ŽITORAĐA nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE ŽITORAĐA i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, PROIZVODNJA, PRERADA I DISTRIBUCIJA LEKOVITOG BILJA; PROIZVODNI PROGRAM: AMER ČAJ U OBLIKU ČAJA, TABLETA, KAPSULA, KREMA... DISTRIBUTIVNI PROGRAM: OMEGA 3 - RIBLJE ULJE, AJKULINA HRSKAVICA KOENZIM Q10...
HERBA BEOGRAD
HERBA BEOGRAD, USTANIČKA 194 Voždovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE BEOGRAD i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, HERBA BEOGRAD delatnost: proizvodnja i prodaja lekovitog i začinskog bilja, šumskih plodova i etarskih ulja.
Kljucne reci:
Telefon: 011 3046 094
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:
BIOELIKSIR PROIZVODNJA
BIOELIKSIR PROIZVODNJA, ĐURE ĐAKOVIĆA 28 JABUKA nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE JABUKA i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, Prvi i jedini potpuno prirodni preparati za lecenje sinusa, ekcema, bronhitisa, herpesa, psorijaze i drugih koznih problema.
ORDINACIJA BIOELIKSIR
ORDINACIJA BIOELIKSIR, BULEVAR MIHAJLA PUPINA 10Z NOVI BEOGRAD nalazi se u delatnosti LEKOVITO BILJE NOVI BEOGRAD i u kategoriji LEKOVITO BILJE SRBIJA, Prvi i jedini potpuno prirodni preparati za lecenje sinusa, ekcema, bronhitisa, herpesa, psorijaze i drugih koznih problema.