IGRAONICE BEOGRAD

IGRAONICE BEOGRAD Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
DEČIJA IGRAONICA TAVANKO, BRAĆE NEDIĆA 27 Vračar BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Organizujemo proslave rodjendana, krštenja i drugo.
Produženi boravak - IQrikulum, Palmotićeva 29 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Produženi boravak IQrikulum predstavlja kombinaciju učionice i igraonice. IQrikulum je počeo sa radom 1. septembra 2013. godine. Nalazimo se u prizemlju stambene zgrade u Palmotićevoj 29 u Beogradu.
ADAMS PC IGRAONICA
ADAMS PC IGRAONICA, ANTIFAŠISTIČKE BORBE 30 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 011 3130 485
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:
ČAROLIJA IGRAONICA
ČAROLIJA IGRAONICA, DANTEOVA 18 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, ČAROLIJA igraonica rodjendaonica Beograd, cena zakupa za rodjendan, cene, igraonice u Beogradu, Kljucne reci: igraonica, cuvanje dece, zurke, rodjendani, decija igraonica, rodjendaonica, rođendaonica, zurkaonica, zakup igraonice, dečija igraonica, cene proslave rođendana Beograd, cenovnik, cena rodjendana u igraonici u Beogradu, anim
DEČIJA IGRAONICA BALOO
DEČIJA IGRAONICA BALOO, Vodovodska 95 Čukarica BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Dečija igraonica BALOO Vam pruža mogućnost da u prijatnom prostoru, zabavnom i za decu i za roditelje, organizujete sve vrste proslava: rođendane, krštenja, godišnjice, novogodišnje predstave, Vama bitne datume i ko zna mozda još po nešto.

Radno vreme:

DEČIJA IGRAONICA CHERRY
DEČIJA IGRAONICA CHERRY, JUŽNI BULEVAR 144 Vračar BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Naše carstvo na površini od 250m2 je dovoljno veliko da stane 30 malih drugara i 40 odraslih. U našoj igraonici postoji kutak za svakog posetioca.
Dečija igraonica ŠIR KAN
Dečija igraonica ŠIR KAN, Radoslava Bokšića 18 Medaković BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Kljucne reci: igraonica medak, igraonice beograd
Telefon: 011 060/5655 605
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:
Dečija igraonica Smiley House
Dečija igraonica Smiley House, Sanje Živanovića 8, Senjak BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Želite li najbolju proslavu rođendana za Vaše dete? Osmehnite se, mi Vam u tome možemo pomoći.
DIPLOMAT dečija igraonica
DIPLOMAT dečija igraonica, Siva stena 6 Vozdovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Diplomat za vas u luksuznoj kući organizuje proslave rođendana za decu od 6 godina starosti.  Kod nas možete organizovati pravu dečiju avanturu u diskoteci opremljenoj sa svim svetlosnim i zvučnim elemntima.
DREAMLAND IGRAONICA
DREAMLAND IGRAONICA, Zaplanjska 32 Voždovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Dreamland Beograd u Shopping centru Stadion na Voždovcu, drugi sprat, najveća dečija igraonica na Balkanu, na preko 2000m2.

EXTREME KIDS DEČIJA IGRAONICA
EXTREME KIDS DEČIJA IGRAONICA, VENIZELOSOVA 21 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Decija igraonica Extreme kids sadrzi lavirint na 2 nivoa, tobogane, balon-skakalicu, vestacku stenu, bazene sa lopticama, crtaonicu i još mnogo toga sto ce biti sasvim dovoljno da vaci malicani potrose visak energije.

HIP HOP DEČIJA IGRAONICA
HIP HOP DEČIJA IGRAONICA, LUJA ADAMIČA 8 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Kljucne reci: decija igraonica, rodjendaonica, rođendaonica, zakup igraonice, dečija igraonica Beograd, decije igraonice u Beogradu
Telefon: 011 3196 904
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:
IGRAONICA AQUARIUS
IGRAONICA AQUARIUS, Živka Davidovića 73 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Kljucne reci: igraonica aquarius zvezdara, igraonica Beograd, igraonice u Beogradu, aquarius, igraonice Zvezdara
Telefon: 011 2885 000
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: aquarius.igra@gmail.com
Web-site:
IGRAONICA RADIONICA LIFE Zira
IGRAONICA RADIONICA LIFE Zira, Ruzveltova 33 TC Zira I sprat BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 011 063/8186 960
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:
JUNGLE IGRAONICA
JUNGLE IGRAONICA, Milana Jovanovića 14a Žarkovo BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Decija igraonice Jungle u Beogradu se prostire na 700 kvadratnih metara i predstavlja idealan prostor za proslavu rodjendana, Kljucne reci: jungle, igraonica, zarkovo, beograd, džungla, decija, rodjendani, svadbe, proslave, enterijer, bajka, igraonica za decu, iznajmljivanje prostora, decija igraonica, dz
KAMICAK DECIJA IGRAONICA
KAMICAK DECIJA IGRAONICA, MILENTIJA POPOVIĆA 9 Novi Beograd BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, DEČIJA IGRAONICA KAMIČAK, Sava centar Beograd, dečije igraonice u Beogradu.

LOLLIPOP IGRAONICA
LOLLIPOP IGRAONICA, GOSPODARA VUČIĆA 176 Voždovac BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Najlepša i najbolje opremljena dečija igraonica u Beogradu. Organizacija rođendana, proslava, pozorišnih predstava.

Dnevna karta za igranje je 250 din i nije vremenski ograničena.

LOREMA IGRAONICA
LOREMA IGRAONICA, KNEZA VIŠESLAVA 63 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Kljucne reci: LOREMA, decija igraonica, rodjendaonica, zurkaonica, decija igraonica Beograd, dečija igraonica u Beogradu, proslava decijih rodjendana, deciji rodjendani
Telefon: 011 3562 093, 3562 097
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:
MALI PRINC DEČIJA IGRAONICA
MALI PRINC DEČIJA IGRAONICA, Jovana Rajića 5d Crveni krst BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, MALI PRINC Vračar Crveni krst BEOGRAD delatnost: IGRAONICA, Kljucne reci: dečija igraonica, decija, proslava, rodjendan, proslava rođendana, rodjendanska proslava, organizacija rodjendana, dečiji rođendani, beograd, vračar, crveni krst, najbolja igraonica za decu, rodjendansko slavlje, deca
MINI CITY
MINI CITY, Masarikova 5 BEOGRAD nalazi se u delatnosti IGRAONICE BEOGRAD i u kategoriji IGRAONICE SRBIJA, Minicity  je mali grad, sastavljen od 25 zanimljivih celina u kojima deca imaju priliku da upoznaju različita zanimanja. Osnovna ideja je da mališanima uzrasta 3-12 godina približimo realan život kroz zabavan pristup upoznavanju različitih zanimanja.