HOTELI ZLATIBOR

HOTELI ZLATIBOR Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
HOTEL ZLATIBORSKA NOĆ, BELA ZEMLJA ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, Novoizgradjeni hotelski kompleks "ZLATIBORSKA NOĆ" smešten je u vikend naselju Bela Zemlja, neposredno uz glavnu saobraćajnicu ka Zlatiboru, udaljen 8 kilometra od Užica, 205 od Beograda, 225 od Novog Sada i 300 kilometara od crnogorskog primorja. Na raskrsnici je puteva i na samoj "kapiji" Zlatibora, Sirogojna, Tare i Mokre Gore.
GP KONAK HOTEL I APARTMANI
GP KONAK HOTEL I APARTMANI, TRŽNI CENTAR BB ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, GP KONAK APARTMANI je novoizgrađeni, luksuzni objekat koji se nalazi u samom centru Zlatibora, na 30m od pijace, klizališta, skijališta.
HOTEL & SPA IDILA
HOTEL & SPA IDILA, ĐURKOVAC BB ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, HOTEL & SPA IDILA je savremen turistički objekat visoke kategorije, koji se prostire na površini od 1800m2. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz luksuznih 5 apartmana, 3 studia i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 46 gostiju.
HOTEL DIJAMANT
HOTEL DIJAMANT, NASELJE ĐURKOVAC BB ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, HOTEL DIJAMANT, Hoteli Zlatibor, Hoteli na Zlatiboru, Kljucne reci: HOTEL DIJAMANT ZLATIBOR, hoteli Zlatibor, Hoteli na Zlatiboru, HOTELI, HOTEL, ZLATIBOR
Telefon: 031 841 564
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: hoteldijamant@open.telekom.rs
Web-site:
HOTEL OLIMP ****
HOTEL OLIMP ****, Miladina Pećinara 1 ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, Hotel Olimp **** nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran.
HOTEL PALISAD
HOTEL PALISAD, NASELJE JEZERO ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, Sobe i apartmani, Restorani, Kongresni turizam, Relax & Beauty Centar, Sportski turizam, Kljucne reci: Sobe i apartmani, Restorani, Kongresni turizam, Relax & Beauty Centar, Sportski turizam
Telefon: 031 841 151
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: prodaja@palisad.rs
Web-site:
HOTEL PRESIDENT
HOTEL PRESIDENT, Naselje Kamalj bb ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, Hotel "President", posluje na planini Zlatiboru od 2005. godine kao preduzeće kompanije Impol Seval a.d. Nalazimo se u mirnom i zelenom okruženju naselja Kamalj na samo desetak minuta laganog hoda od centra turističkog naselja.
KLUB SATELIT
KLUB SATELIT , BAČIJSKA BB NASELJE OBUDOJEVICA ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, Smeštajni kapacitet KLUBA SATELIT ZLATIBOR čini deset soba i deset apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će vas, u znak dobrodošlice, sačekati flaša vina, voće i drugi pokloni.
KONAČIŠTE SUNCE
KONAČIŠTE SUNCE, Kiridžijska bb ZLATIBOR nalazi se u delatnosti HOTELI ZLATIBOR i u kategoriji HOTELI SRBIJA, „KONAČIŠTE SUNCE“ nalazi se na lepoj i mirnoj lokaciji, u naselju Sloboda (izmedju vrtića i Titove vile), gde imate  neophodan mir, a ujedno je  blizu centra, deset minuta lagane šetnje do jezera...