HLADNJAČE ČAČAK

HLADNJAČE ČAČAK Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
FINESA V FRUIT HLADNJAČA

FINESA V FRUIT HLADNJAČA ČAČAK SRBIJA, NALAZIMO SE NA ADRESI LOMINA 16 U ČAČKU. Radimo otkup voća i povrća, trudimo se da radimo maksimalno kvalitetno sa preciznim rokovima isporuke naših proizvoda. Imamo najsavremeniju opremu među hladnjačama u Čačku i Srbiji.

MIRALEX FRUITS Hladnjača

MIRALEX FRUITS Hladnjača ČAČAK, SVRSTANA U DELATNOST HLADNJAČE ČAČAK, NALAZIMO SE NA ADRESI BULEVAR OSLOBODILACA 84a, RADIMO OTKUP VOĆA: MALINA, KUPINA, VIŠNJA, ŠLJIVA, A U PONUDI IMAMO SVEŽE, SUŠENO I SMRZNUTO VOĆE, RADIMO ŠOK SMRZAVANJE, PALETIRANJE, DISTRIBUCIJU NAŠIH KVALITENIH PROIZVODA. ROK PROIZVODNJE I ISPORUKE UVEK NA VREME ISPUNJAVAMO. JAVITE SE PUTEM TELEFONA ILI E-MAIL-A.

Telefon: 032 5350 175

SB Brava Doo

SB Brava Doo Prodaja otkup svežeg voća i povrća Čačak Srbija. Pored prodaje svežeg voća i povrća vršimo trgovinu na veliko smrznutog voća, hladnjača u Čačku. Otkup i prodaja: kupine, maline, višnje, šljive, jabuka, kupine. Radimo sa najkvalitetnijim voćem, trudimo se da održimo kvalitet proizvoda kao i brzinu isporuke voća, odnosnot želimo da ispoštujemo sve rokove isporuke koje smo ugovorili.

HLADNJAČA ČAČAK
HLADNJAČA ČAČAK, MILUTINA MANDIĆA ČAČAK nalazi se u delatnosti HLADNJAČE ČAČAK i u kategoriji HLADNJAČE SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 032 373 403
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site: