FARMACEUTSKE KOMPANIJE

FARMACEUTSKE KOMPANIJE Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
ACTAVIS, ĐORĐA STANOJEVIĆA 12 Novi Beograd BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

Actavis Srbija je jedna od vodecih generickih farmaceutskih kompanija na svetu, sa snaznim sistemom razvoja i registracije.

ADOC, MILORADA JOVANOVIĆA 11 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.
AGENCIJA ZA LEKOVE I MEDICINSKA SREDSTVA SRBIJE, VOJVODE STEPE 458 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

AGENCIJA ZA LEKOVE I MEDICINSKA SREDSTVA SRBIJE BEOGRAD ALIMS 

BIOFARM GROUP, VLADIMIRA POPOVIĆA 32 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.
DR. WERNER PHARMA, ZIRE ADAMOVIĆ 10B, ZEMUN BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.
ESENSA, VILINE VODE BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.
HEMOFARM, PROTE MATEJE 70 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

HEMOFARM AD POSLOVNI CENTAR BEOGRAD, FARMACEUTSKO HEMIJSKA INDUSTRIJA, PROIZVODNJA LEKOVA I FARMACEUTSKIH PREPARATA

INNOTECH INTERNATIONAL LABORATORIE, KOSTE GLAVINIĆA 2/IV BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

INNOTECH INTERNATIONAL LABORATORIE BEOGRAD, Uvoznici lekova u Beogradu

MEDICO PHARM SERVIS, POSLOVNI CENTAR KRUŽNI PUT 36 Leštane BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

TELEFON 3041 624, 3041 621

KOMERCIJALA 063/646 928

FINANSIJE 063/646 645

MEDICOM, BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 90-92 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

MEDICOM DOO ŠABAC PREDSTAVNIŠTVO BEOGRAD distribucija lekova u Srbiji

PHARM OLAM INTERNATIONAL LTD, SEVERNI BULEVAR 6 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

PHARM OLAM INTERNATIONAL BEOGRAD SRBIJA

PHARMA PRODUCT Rastvor za sočiva, KOSTE GLAVINIĆA 2 Senjak BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.
PROTON SYSTEM, VILINE VODE BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.
ROCHE SRBIJA, MILUTINA MILANKOVIĆA 11A BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

ROCHE SRBIJA BEOGRAD farmaceutske kuće u Beogradu

SIBEX LINE, DOBROPOLJSKA 15 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

SIBEX LINE BEOGRAD, VELETRGOVINA FARMACEUTSKIM PROIZVODIMA, Ekskluzivni zastupnik, uvoznik i distributer farmaceutskih proizvoda

UNIFARM ZEMUN AD, CARA DUŠANA 264 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

UNIFARM ZEMUN veledrogerija za promet lekova u Beogradu

VITALIS DOCTOR'S GROUP, KRALJA MILUTINA 35 BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.
ZAVON, TREBEVIĆKA 16, Čukarica BEOGRAD nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE BEOGRAD i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

ZAVON DOO BEOGRAD

HEMOFARM AD VRŠAC POGON ZA PROIZVODNJU ANTIBIOTIKA, CARA LAZARA BB DUBOVAC nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE DUBOVAC i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.

HEMOFARM DUBOVAC lekovi farmacija hemijska industrija u Dubovcu

HABITPHARM AD APOTEKA, MILINKA KUŠIĆA BB IVANJICA nalazi se u delatnosti FARMACEUTSKE KOMPANIJE IVANJICA i u kategoriji FARMACEUTSKE KOMPANIJE SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 032 664 585
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site: