MAGIC MILICA NAILS

DIMITRIJA TUCOVIĆA 122

NIŠ

MAGIC MILICA NAILS ADRESA DIMITRIJA TUCOVIĆA 122 LEDENA STENA NIŠ, RADIMO PROFESIONALNO PO POVOLJNIM CENAMA: MANIKIR, JAČANJE NOKTIJU GELOM, NADOGRADNJA NOKTIJU, IZLIVANJE NOKTIJU, LAKIRANJE NOKTIJU, GEL LAK. ZA SVE INFORMACIJE I ZAKAZIVANJE TERMINA POZOVITE NAS NA TELEFON: 064/1053 782 DOĐITE I UVERITE SE U KVALITET!

Izlivanje noktiju, poznato i kao produžavanje noktiju ili nadogradnja noktiju, je postupak u kojem se postojeći nokti produžuju ili oblikuju pomoću različitih tehnika i materijala kako bi se postigao željeni izgled i dužina noktiju. Ovo je popularan postupak u kozmetičkoj industriji i često se izvodi u salonima za manikir i pedikir. Evo nekoliko ključnih informacija o izlivanju noktiju:

1. **Materijali za Izlivanje Noktiju**: Postoji nekoliko različitih materijala koji se koriste za izlivanje noktiju, a najčešći su akril, gel i akrilni gel (dip powder). Svaki od ovih materijala ima svoje karakteristike i prednosti, te se odabir materijala često temelji na preferencijama klijenata i tehničara.

2. **Tehnike Izlivanja Noktiju**: - *Akrilni nokti*: Akrilni prah se miješa s tekućinom kako bi se stvorila gusta masa koja se nanosi na prirodni nokat i oblikuje. - *Gel nokti*: Gel se nanosi na prirodni nokat ili na produžetak (tips) i stvrdnjava se pod UV ili LED svjetlima. - *Akrilni gel (dip powder)*: Ova tehnika uključuje umakanje nokta u akrilni prah i izgradnju slojeva koji se stvrdnu bez potrebe za svjetlom.

3. **Priprema Noktiju**: Prije nego što se započne postupak izlivanja, prirodni nokti se obično pripremaju. Ovo uključuje čišćenje, skraćivanje, oblikovanje, i uklanjanje prirodnih ulja s površine nokta.

4. **Izbor Dužine i Oblika**: Klijent i tehničar biraju željenu dužinu i oblik noktiju prije nego što se izlivanje započne. To može uključivati izbor između kratkih, srednjih ili dugih noktiju, te oblikovanje noktiju po želji (npr. ovalni, kvadratni, špičasti).

5. **Boje i Ukrasi**: Nakon izlivanja noktiju, klijent može odabrati boje laka za nokte ili dodatke kao što su šljokice, čipka ili sitni kamenčići kako bi prilagodio izgled noktiju.

6. **Održavanje**: Izliveni nokti zahtijevaju redovito održavanje kako bi ostali u dobrom stanju. To uključuje popravke, punjenje rasta prirodnog nokta i eventualno uklanjanje i ponovno izlivanje noktiju.

7. **Oprez i Higijena**: Važno je da se izlivanje noktiju izvodi u čistom i higijenskom okruženju kako bi se izbjegle moguće infekcije ili oštećenja prirodnih noktiju.

8. **Alergije i Osjetljivost**: Neki ljudi mogu biti osjetljivi na sastojke u materijalima za izlivanje noktiju. Tehničar bi trebao obavijestiti klijenta o mogućim reakcijama ili alergijama.

9. **Saveti za Održavanje**: Klijenti često dobivaju savjete o njezi izlivenih noktiju, uključujući korištenje hidratantnih krema za ruke i izbjegavanje jakih kemikalija koje mogu oštetiti nokte.

Važno je napomenuti da, iako izlivanje noktiju može stvoriti privlačne i dugotrajne rezultate, postupak također može dovesti do oštećenja prirodnih noktiju ako se ne izvodi pravilno ili ako se nokti ne održavaju kako treba. Klijenti bi trebali birati licencirane i iskusne tehničare te slijediti upute za njegu kako bi osigurali zdravlje i izgled svojih noktiju.

geolak nis

lakiranje noktiju nis

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa

DIMITRIJA TUCOVIĆA 122

Poštanski broj
18000
Mesto
NIŠ
Region
NIŠAVSKI
Država
Srbija
Telefon
064/1053 782

mapa firme

Comments

Permalink

Odlican kvalitet, povoljne cene, nokti kao da su prirodni. Sve preporuke.

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.