ČIŠĆENJE OBJEKATA

ČIŠĆENJE OBJEKATA Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
COOPSERVICE BMK, KOSTE GLAVINIĆA 2 Senjak BEOGRAD nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA BEOGRAD i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.
KROL HOUSEKEEPING, KOSTE GLAVINIĆA 3A BEOGRAD nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA BEOGRAD i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.
MOPEX, General Zdanova 18, Beli Potok BEOGRAD nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA BEOGRAD i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.
PERMOP, 22. OKTOBRA 7 ZEMUN BEOGRAD nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA BEOGRAD i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.

PERMOP ZEMUN

PREDUZEĆE ZA PROFESIONALNO ODRŽAVANJE OBJEKATA I USLUGA

 

ALTONA
ALTONA, Riste Marjanovića 25 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA BEOGRAD i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.

Odrazavanje higijene, odrzavanje higijene zgrada, odrzavanje stambenih zgrada

EKO Čistko
EKO Čistko, Hajduk Veljkova 15 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA BEOGRAD i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.
Kljucne reci: Firma za ciscenje staklenih povrsina Čistko, agencija za pranje staklenih povrsina, pranje stakla i staklenih povrsina
Telefon: 011 3241 470
PREMI TRADE
PREMI TRADE, VOJVODE MILENKA 40 BEOGRAD nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA BEOGRAD i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.
VICTORY AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE
VICTORY AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE, MURMANSKA 9B/II, Mirijevo BEOGRAD nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA BEOGRAD i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.
Kljucne reci:
Mobilni telefon: 060/3553 054
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
Agencija za održavanje i čišćenje objekata "Dežurni centar"
Agencija za održavanje i čišćenje objekata "Dežurni centar", Grada Karare 2 KRAGUJEVAC nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA KRAGUJEVAC i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 034 345 212
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
CLEANING SISTEM S
CLEANING SISTEM S, MIŠAR ŠABAC nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA ŠABAC i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 015 384 995
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
APEX INTERCONNECT SUBOTICA
APEX INTERCONNECT SUBOTICA, BOŠKA VUJIĆA 5 SUBOTICA nalazi se u delatnosti ČIŠĆENJE OBJEKATA SUBOTICA i u kategoriji ČIŠĆENJE OBJEKATA SRBIJA.

APEX INTERCONNECT SUBOTICA, ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA