BRZA POSTA ŠABAC

BRZA POSTA ŠABAC Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.

Kurirska služba BEX, KRALJA MILUTINA 146 ŠABAC nalazi se u delatnosti BRZA POSTA ŠABAC i u kategoriji BRZA POSTA SRBIJA, Zakažite kurira preko telefona, android app ili sajta http://www.bex.rs/onlinezakazivanje.php da dodje na vašu adresu i pokupi pošiljku, dostava sledećeg dana bilo gde u Srbiji.

AKS EXPRESS KURIR DOO ŠABAC
AKS EXPRESS KURIR DOO ŠABAC, GAVRILA PRINCIPA ŠABAC nalazi se u delatnosti BRZA POSTA ŠABAC i u kategoriji BRZA POSTA SRBIJA, “AKS Express Kurir” je kompanija nastala 2004. godine čija je osnovna delatnost “prikupljanje prevoz i isporuka pošiljki”. Osnovana domaćim kapitalom, a zahvaljujući profesionalnosti i zalaganju svih zaposlenih “AKS Express Kurir” je jedna od vodećih kompanija za paketnu dostavu u Srbiji danas.

DHL INTERNATIONAL DOO
DHL INTERNATIONAL DOO, GAVRILA PRINCIPA 24 ŠABAC nalazi se u delatnosti BRZA POSTA ŠABAC i u kategoriji BRZA POSTA SRBIJA, DHL JE GLOBALNI TRŽIŠNI LIDER U LOGISTICI. DHL PRUŽA SVOJIM KLIJENTIMA STRUČNO ZNANJE U MEĐUNARODNOM TRANSPORTU PAKETA, EKSPRESNOM, VAZDUŠNOM I PREKOOKEANSKOM TRANSPORTU, DRUMSKOM I ŽELEZNIČKOM TRANSPORTU, LOGISTICI I MEĐUNARODNOM POŠTANSKOM SAOBRAĆAJU., Kljucne reci:
Telefon: 015 314 009