BOLNICE

BOLNICE Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU BANJA KOVILJAČA, Park BANJA KOVILJAČA nalazi se u delatnosti BOLNICE BANJA KOVILJAČA i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
Bolnica za lečenje bolesti zavisnosti DR VOROBJEV, SREMSKIH BORACA 2E, ZEMUN BEOGRAD nalazi se u delatnosti BOLNICE BEOGRAD i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

DR. VOROBJEV,

RUSKA SPECIJALNA BOLNICA ZA BOLESTI ZAVISNOSTI; LEČENJE SVIH VRSTA NARKOMANIJE: ALKOHOLIZMA, IGARA NA SREĆU, NEUROZA, DEPRESIJA

Institut za rehabilitaciju, Sokobanjska 17 BEOGRAD nalazi se u delatnosti BOLNICE BEOGRAD i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
KLINIČKI CENTAR SRBIJE, PASTEROVA 2 BEOGRAD nalazi se u delatnosti BOLNICE BEOGRAD i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
MEDICAL CENTAR OPŠTA BOLNICA, MIJE KOVAČEVIĆA 10 BEOGRAD nalazi se u delatnosti BOLNICE BEOGRAD i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
UNIVERZITETSKA DEČJA KLINIKA, TIRŠOVA 10 BEOGRAD nalazi se u delatnosti BOLNICE BEOGRAD i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

Zakazivanje pregleda (7.30 – 15 časova): 011/2060 777

Šalter pedijatrije: 011/2060 660

 Šalter hirurgije: 011/2060 620

 

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU, BUJANOVAČKA BANJA BUJANOVAC nalazi se u delatnosti BOLNICE BUJANOVAC i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

MEDICINSKA REHABILITACIJA, LEČENJE MINERALNOM VODOM, LEKOVITIM BLATOM I PRIRODNIM GASOM; U BUJANOVAČKOJ BANJI SE LEČE: REUMATSKE BOLESTI, STANJA POSLE POVREDA, HRONIČNA OBOLJENJA, PROBAVNOG TRAKTA, KOŽNA OBOLJENJA, GINEKOLOŠKA OBOLJENJA, NEUROLOŠKA OBOLJENJA

MEDIKUS SPECIJALNA HIRURŠKA BOLNICA, ŽIVKE DAMNJANOVIĆ 42 ĆUPRIJA nalazi se u delatnosti BOLNICE ĆUPRIJA i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

Sve vrsta hirurških intervencija iz oblasti: opšte hirurgije, laparoskopske hirurgije, plastične hirurgije, urologije, ginekologije, kolonoskopije, ORL, dečije hirurgije, vaskularne hirurgije, pedijatrijski pregledi: ultrazvučni pregled dece, ginekološki pregledi, ultrazvuk i pregledi.

SPECIJALISTIČKA HIRURŠKA BOLNICA TRIFUNOVIĆ, DESPOTA STEFANA LAZAREVIĆA BB DESPOTOVAC nalazi se u delatnosti BOLNICE DESPOTOVAC i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
SPECIJALNA BOLNICA ZA PSIHIJATRIJSKE BOLESTI KOVIN, CARA LAZARA 253 KOVIN nalazi se u delatnosti BOLNICE KOVIN i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

SPECIJALNA BOLNICA ZA PSIHIJATRIJSKE BOLESTI KOVIN

BOLNICA SVETI NIKOLA, RATINA KRALJEVO nalazi se u delatnosti BOLNICE KRALJEVO i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

U bolnici Sveti Nikola možete obaviti veliki broj specijalističkih pregleda, dijagnostičkih procedura, stacionarno i ambulantno lečenje, a naše patronažne službe su tu za sve one koji nisu u mogućnosti da dođu do nas.

SPECIJALNA BOLNICA ZA ENDEMSKU NEFROPATIJU, DR. ĐORĐA KOVAČEVIĆA 27 LAZAREVAC nalazi se u delatnosti BOLNICE LAZAREVAC i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
Kljucne reci:
Centrala: 8120 164, 8121 162, 8121 882, 8123 182
Fax: 8123 173
PIB: 101130215
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai: nefropatija@absolutok.net
Web-site: www.nefropatija.laz.org.rs
AGENS SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU, ŽIČKA MATARUŠKA BANJA nalazi se u delatnosti BOLNICE MATARUŠKA BANJA i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
INSTITUT ZA REHABILITACIJU SELTERS, KRALJA PETRA PRVOG 335 MLADENOVAC nalazi se u delatnosti BOLNICE MLADENOVAC i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

Banja Selters, Institut za rehabilitaciju

Specijalna bolnica RIBARSKA BANJA, RIBARSKA BANJA RIBARSKA BANJA nalazi se u delatnosti BOLNICE RIBARSKA BANJA i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

SPECIJALIZOVANA BOLNICA ZA REHABILITACIJU RIBARSKA BANJA

SPECIJALIZOVANA BOLNICA ZA REHABILITACIJU, LEČILIŠTE ZA LEČENJE OBOLJENJA LOKOMOTORNOG APARATA, REUMATSKIH I NEUROLOŠKIH OBOLJENJA, FUNKCIONALNIH POSLEDICA KOŠTANO-ZGLOBNIH POVREDA I PRELOMA KOSTIJU

ZDRAVSTVENI CENTAR UŽICE OPŠTA BOLNICA, MILOŠA OBRENOVIĆA 17 UŽICE nalazi se u delatnosti BOLNICE UŽICE i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
Kljucne reci:
Centrala: 561 255
Fax: 561 861
PIB: 101624872
Tekuci racun: 840-404661-03
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU, KRALJA PETRA I OSLOBODIOCA 7 VRANJSKA BANJA nalazi se u delatnosti BOLNICE VRANJSKA BANJA i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU VRANJSKA BANJA

MEDICINSKA REHABILITACIJA U SEKUNDARNOM I TERCIJALNOM SEKTORU: SVI OBLICI REUMATIZMA, NEUROLOŠKA OBOLJENJA, GINEKOLOŠKA I KOŽNA OBOLJENJA

ČIGOTA, PRVE PARTIZANSKE BOLNICE 30 ZLATIBOR nalazi se u delatnosti BOLNICE ZLATIBOR i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

ČIGOTA SPECIJALNA BOLNICA ZA BOLESTI ŠTITASTE ŽLEZDE I METABOLIZMA ZLATIBOR

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU JUNAKOVIĆ
SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU JUNAKOVIĆ, BANJA JUNAKOVIĆ APATIN nalazi se u delatnosti BOLNICE APATIN i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.
Kljucne reci:
Telefon: 025 772 043
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai:
Web-site:
SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU
SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU, BUKOVIČKA BANJA ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti BOLNICE ARANĐELOVAC i u kategoriji BOLNICE SRBIJA.

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU BUKOVIČKA BANJA ARANĐELOVAC


Kljucne reci: SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU BUKOVIČKA BANJA ARANĐELOVAC
Telefon: 034 725 250
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mai: office@bukovickabanja.co.rs
Web-site: