AUTO SALONI NOVI SAD

AUTO SALONI NOVI SAD Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
Hyundai - GOTA
Hyundai - GOTA, Zrenjaninski put 6 NOVI SAD nalazi se u delatnosti AUTO SALONI NOVI SAD i u kategoriji AUTO SALONI SRBIJA.
AUTO SERVIS HYUNDAIAUTO SALON HYUNDAI

Radno vreme salona i servisa HYUNDAI GOTA:

PORSCHE
PORSCHE, Zrenjaninski put 24 NOVI SAD nalazi se u delatnosti AUTO SALONI NOVI SAD i u kategoriji AUTO SALONI SRBIJA, Kao jedan od vodećih evropskih distributera u oblasti automobilske industrije Porsche Holding nastavlja da širi svoje prisustvo u Srbiji, otvaranjem ovlašćenog prodajno-servisnog centra koji je sagrađen po najnovijem konceptu Volkswagena i prvi je takav objekat u celoj istočnoj Evropi i ujedno jedan od najvećih za automobile marke
Prodajno izložbeni salon STOJANOV
Prodajno izložbeni salon STOJANOV, NARODNOG FRONTA 23B NOVI SAD nalazi se u delatnosti AUTO SALONI NOVI SAD i u kategoriji AUTO SALONI SRBIJA.
U našim prodajnim salonima možete pogledati i kupiti najnovije modele vozila iz programa Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep i Honda uz najpovoljnije kreditne uslove.
Kljucne reci:
Telefon: 021 2310 707
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail: office@stojanov.rs
Web-site: