AUTO LAKIRERI SUBOTICA

AUTO LAKIRERI SUBOTICA Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
AUTO SERVIS TIMIĆ, DEBARSKA 48 SUBOTICA nalazi se u delatnosti AUTO LAKIRERI SUBOTICA i u kategoriji AUTO LAKIRERI SRBIJA, AUTO SERVIS TIMIĆ SUBOTICA, AUTOLAKIRERSKE I LIMARSKE USLUGE

AUTOLIMAR FARBAR BELER SZR, VENAC BRATSTVA JEDINSTVA 119 SUBOTICA nalazi se u delatnosti AUTO LAKIRERI SUBOTICA i u kategoriji AUTO LAKIRERI SRBIJA, naša osnovna delatnost je autolimarija i lakiranje automobila.  Uz neprekidno razvijanje firme, osnovni cilj je poboljššanje i unapređivanje kvaliteta usluga, a samim tim i pružžanje  ššto većeg zadovoljstva postojećim i budućim brojnim klijentima i saradnicima.

Autolakirerska autolimarska radnja SALMA
Autolakirerska autolimarska radnja SALMA, STIPE GRGIĆA 33A SUBOTICA nalazi se u delatnosti AUTO LAKIRERI SUBOTICA i u kategoriji AUTO LAKIRERI SRBIJA.
Zanatsku radnju osnovao je Jožef Salma 1972. godine. Posedujemo višedecenijsko iskustvo u autolimarskim i farbarskim radovima i jedna smo od najstarijih radionica na području Subotice.
Kljucne reci: autolakirer, autolimar, farbar, popravka
Telefon: 024 532 054