APARTMANI ZLATIBOR

APARTMANI ZLATIBOR Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
APARTMANI DŽAMBIĆ
APARTMANI DŽAMBIĆ, Kiridžijska 44, Zlatibor ZLATIBOR nalazi se u delatnosti APARTMANI ZLATIBOR i u kategoriji APARTMANI SRBIJA, Raspolazemo sa 4 studija 2+1 i 2 apartmana 4+1. Svi apartmani su sa 4 zvezdice kompletni (kuhinja,tv,satelit), parking za automobile. U letnjem periodu na raspolaganju je bazen koji je u sklopu kuće, Kljucne reci: APARTMANI DŽAMBIĆ, Apartmani Zlatibor, Apartmani na Zlatiboru
Telefon: 031 832 243
APARTMANI SNEŽANA
APARTMANI SNEŽANA, Viogorska bb, Zlatibor ZLATIBOR nalazi se u delatnosti APARTMANI ZLATIBOR i u kategoriji APARTMANI SRBIJA, APARTMANI SNEŽANA se nalaze nedaleko od tržnog centra i autobuske stanice, preko puta ski-star i luna parka. Imamo 3 apartmana sa 4 zvezdice i opremom: TOTAL SAT TV, DVD, komplet kuhinja sa posuđem (mikrotalasna, kafomat, toster, frižider, šporet). Apartmani poseduju terase.
APARTMANI ZLATIBORSKE ZORE
APARTMANI ZLATIBORSKE ZORE, ZLATIBOR ZLATIBOR nalazi se u delatnosti APARTMANI ZLATIBOR i u kategoriji APARTMANI SRBIJA, APARTMANI ZLATIBORSKE ZORE, Apartmani Zlatibor, Apartmani na Zlatiboru. APARTMANI ZLATIBORSKE ZORE su smešteni u blizini centra između hotela Mona i restorana Park, Kljucne reci: APARTMANI ZLATIBORSKE ZORE, ZLATIBORSKE ZORE APARTMANI, Zlatiborske zore, apartmani, Apartmani Zlatibor, Apartmani na Zlatiboru, Zlatibor
TRIM APARTMANI
TRIM APARTMANI, NASELJE 25 MAJ ZLATIBOR nalazi se u delatnosti APARTMANI ZLATIBOR i u kategoriji APARTMANI SRBIJA, Kljucne reci:
Telefon: 031 845 735
Radno vreme 09:00 - 17h
E-mail:
Web-site:
VILA KAMALJ
VILA KAMALJ, Kamalj 37 Zlatibor ZLATIBOR nalazi se u delatnosti APARTMANI ZLATIBOR i u kategoriji APARTMANI SRBIJA, Vila Kamalj je autentičan planinski objekat, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela Vis i instituta Čigota. Svojim gostima nudi vrhunski komfor u sobama i apartmanima različitih struktura i kapaciteta. Iz ponude izdvajamo sobe za nepušače i apartman prilagođen gostima sa kućnim ljubimcima.
VILA RUŽA VETROVA
VILA RUŽA VETROVA, Naselje Kamalj, Jedriličarska ZLATIBOR nalazi se u delatnosti APARTMANI ZLATIBOR i u kategoriji APARTMANI SRBIJA, Luksuzno opremljena, novoizgrađena vila “Ruža vetrova” nalazi se u naselju Kamalj, najlepšem delu Zlatibora, u neposrednoj blizini hotela Čigota.