AMBALAŽA PROIZVODNJA

AMBALAŽA PROIZVODNJA Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
Stiropor ambalaza STIROPAK, KOZARAČKA 5 ALEKSINAC nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA ALEKSINAC i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.
Kartonska ambalaža SPB, RISOVAČKI PUT 15 ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA ARANĐELOVAC i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.
Natron vreće SIMPLAST, ORAŠAČKI PUT 16 ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA ARANĐELOVAC i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

SIMPLAST ARANĐELOVAC

delatnost: PROIZVODNJA NATRON VREĆA I OSTALE PAPIRNE AMBALAŽE

Papirna ambalaža KIM PACK, ORAŠAČKI PUT 16A ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA ARANĐELOVAC i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

KIM PACK ARANĐELOVAC

DELATNOST: IZRADA PAPIRNE AMBALAŽE (MESARSKI PAPIR, BAKALSKE KESE, TREGER KESE, KESE ZA BRZU HRANU)

PAPIRPLAST Ambalaža, KRALJA PETRA I 6 ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA ARANĐELOVAC i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

PROIZVODNJA POLIETILENSKE AMBALAŽE (KESE ZA SMEĆE, KESE ZA ZAMRZIVAČE, REKLAMNE KESE). IZRADA SVE NAVEDENOG PO DIMENZIJAMA I LOGOTIPOM KUPCA. STREČ FOLIJA, PET I STIROPOR POSUDE, PAPIRNA KONFEKCIJA, PAPIR ZA PEČENJE, KUĆNA HEMIJA, HTZ OPREMA...

POLISTIREN AMBALAŽA GOLD PLUS, CARA DUŠANA 3 ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA ARANĐELOVAC i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

Proizvodnja ambalaže od polistirena, ambalaža za pakovanje pečuraka, mesa, suhomesnatih, prehrambenih proizvoda.

ŠTAMPARIJA GRAFOPAK, VOJVODE PETRA BOJOVIĆA BB ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠTAMPARIJE ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠTAMPARIJE SRBIJA, Štamparija Grafopak D.O.O - Aranđelovac | Usluge štampanja i pripreme za štampu | Eko kese, papirne kese, knjige , brošure, katalozi, časopisi, flajeri, reklamni materijal, rokovnici, etikete, papirna i kartonska ambalaža, knjige.

Ambalaža za mesnu industriju KLAS, ŠKOLSKA 7 BAČKA TOPOLA nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BAČKA TOPOLA i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

KLAS BAČKA TOPOLA DOO, 

proizvodnja ambalaže za mesnu i mlečnu industriju

Kartonska ambalaža KOTEKSPLAST, MARIJE BURSAĆ 23 BAČKI JARAK nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BAČKI JARAK i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

KOTEKSPLAST BAČKI JARAK

DELATNOST: PROIZVODNJA EKSKLUZIVNE KARTONSKE, PAPIRNE I PLASTIČNE AMBALAŽE ZA PAKOVANJE KONFEKCIJE, PREHRAMBENIH PROIZVODA, KOZMETIČKIH PROIZVODA, BUTIK KESE.

Plastična ambalaža TIM, PRVOMAJSKA 50 BANATSKI KARLOVAC nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BANATSKI KARLOVAC i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

TIM doo BANATSKI KARLOVAC

delatnost: PROIZVODNJA OSTALIH PROIZVODA OD PLASTIKE

Plastična ambalaža POLIPAK, Kralja Milana Obrenovića BATOČINA nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BATOČINA i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

POLIPAK BATOČINA, kese papirna galanterija ambalaža u Batočini

DELATNOST: PAPIRNA GALANTERIJA ZA TOALETNE POTREBE, SVE VRSTE PE KESA SA I BEZ ŠTAMPE; KESE PO PORUDŽBINI

Kartonska ambalaža WWW LJUBIVA, NOVO SELO BELA PALANKA nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BELA PALANKA i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

WWW LJUBIVA DOO BELA PALANKA

delatnost: PROIZVODNJA SVE VRSTE KARTONSKE AMBALAŽE SA I BEZ ŠTAMPE; OFFSET ŠTAMPA B1 FORMAT

AMBALAŽERKA drvena ambalaža, BORISA KIDRIČA 36 Begaljica BEOGRAD nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BEOGRAD i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

AMBALAŽERKA DOO Beograd Begaljica, proizvodnja drvene ambalaže za sve vrste voća i povrća. Proizvodnja peleta od bukovog drveta.

Folije kese džakovi DM VASILIJEVIĆ, AUTO PUT BEOGRAD-NIŠ 27A (KOD LASTE I GSP-A), MALI MOKRI LUG BEOGRAD nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BEOGRAD i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.
Kartonska ambalaža AVALA ADA, PUT ZA ADA HUJU 9, PALILULA BEOGRAD nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BEOGRAD i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.
Kartonska ambalaža KARTEKS, KOSTE GLAVINIĆA 2 BEOGRAD nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BEOGRAD i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

delatnost: PROIZVODNJA TRANSPORTNE KARTONSKE AMBALAŽE

 

Kartonska ambalaža KARTONVAL, KOSTE GLAVINICA 2/III BEOGRAD nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BEOGRAD i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

KARTONVAL BEOGRAD

delatnost: PROIZVODNJA VALOVITOG KARTONA

office@kartonval.rs

KING PLUS Kartonska ambalaža, Proizvodni pogon VOJAČKA BB Krnješevci BEOGRAD nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BEOGRAD i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

PROIZVODNJA KARTONSKE AMBALAŽE, KUTIJE OD SVIH VRSTA KARTONA-VALOVITA LEPENKA (TROSLOJNA, PETOSLOJNA, MIKROVAL), HROMO KARTON; KLASIČNE AMERIKEN ŠTANCOVANE, KAŠIRANE, KUTIJE ZA SELIDBE

Pet ambalaža BORVERK EUROTRADE, MIKE ALASA 40 BEOGRAD nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BEOGRAD i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.
Plastična ambalaža DONOR, PANTE SREĆKOVIĆA 2 BEOGRAD nalazi se u delatnosti AMBALAŽA PROIZVODNJA BEOGRAD i u kategoriji AMBALAŽA PROIZVODNJA SRBIJA.

DONOR BEOGRAD

delatnost: PROIZVODNJA POLIPROPILENSKIH TRAKA ZA PAKOVANJE; BRIZGANA PLASTIČNA AMBALAŽA (ZATVARAČI, POSUDE, ESCAJG)

donor@eunet.rs