GUMEX Vulkanizer

11000 Beograd, Srbija Pozivni broj: 011
vulkanizeri beograd, vulkanizerske radnje beograd, auto felne beograd, alu felne beograd, celicne felne beograd, centriranje trapa beograd
Adresa:

Bulevar Kralja Aleksandra 451

Telefon:

011/2862 992

Mobilni telefon:

064/1599 454

 

VULKANIZERSKA RADNJA GUMEX

Vulkanizerska radnja GUMEX se nalazi u Beogradu ulica Bulevar Kralja Aleksandra 451.  Vulkanizerska radnja Gumex postoji od 1995 godine, tokom dugogodišnjeg poslovanja uspešno smo se prilagođavali sve zahtevnijem tržištu, kako po pitanju asortimana robe tako i po kvalitetu pružanja usluga. Svojim velikim skladišnim kapacitetima i redovnom nabavkom u stanju smo brzo i pouzdano zadovoljiti sve potrebe naših kupaca. Naše usluge obuhvataju:

gumex vulkanizerska radnja beograd

 

Auto perionica

Vršimo usluge pranja, poliranja, voskiranja, dubinsko pranje svih vrsta motornih vozila za sva pravna i fizička lica. Za pravna lica odobravamo specijalne pogodnosti i uslove. Pranje vozila obavljamo sa proverenom hemijom od proverenih proizvođača. Dubinsko pranje obuhvata pranje svih delova unutrašnjosti automobila najkvaltetnijim hemijskim sredstvima. Pružamo usluge:

gumex alu felne beograd

 

Aluminijumske felne

Nove alu felne

Nudimo veliki izbor novih alu felni za sve tipove automobila.

Polovne alu felne

Nudimo veliki asortiman polovnih alu felni renomiranih proizvođača za sve tipove automobila. Sve polovne alu felne su proverene, montaža i balansiranje je besplatno za kupljene 4 polovne felne ili 4 gume.

Čelične felne

Nove čelične felne

Veliki izbor novih čeličnih felni.

Polovne čelične felne

Veliki izbor polovnih čeličnih za sve tipove vozila.

Letnje auto gume

Prodaja letnjih guma svih dimenzija. Letnje gume renomiranih proizvođača. Čim temperatura počne da prelazi iznad +7C pravo je vreme da vaše zimske gume zamenite za odgovarajuće letnje. Ako zimske gume nastavimo da vozimo u toku letnjeg perioda, vrlo brzo će se pohabati i imaćemo dodatno opterećenje našeg budžeta u sledećoj zimskoj sezoni. To je pre svega zbog različite strukture sastava smeše zimske i letnje auto gume. Pri kupovini 4 letnje gume kod nas imate besplatnu montažu i balansiranje.

Zimske auto gume

Prodaja zimskih guma svih dimenzija. Zimske gume renomiranih proizvođača. Prema novom Zakonu o saobraćaju na putevima, u periodu od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena zimskom opremom ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica. U zimsku opremu spadaju i obavezne sve četiri zimske auto gume za auto, čija dubina gazećeg sloja ne sme biti manja od 4 mm. Zimske auto gume se obično označavaju sledećim oznakama:

Reglaža trapa (centriranje trapa)

Reglažu trapa (centriranje trapa) vršimo na najsavremenijim sistemima. Reglaža ili centriranje trapa je proces koji se sastoji od podešavanja uglova točkova kako bi bili normalni na podlogu i međusobno paralelni. U zavisnosti tipa vozila nekad je potrebno centriranje samo prednjeg trapa a nekad sva četiri točka. Ono se vrši u skladu sa specifikacijom proizvođača vozila. Ukoliko osetite pri vožnji zanošenje na jednu stranu kao i nejednako trošenje guma, to su prvi znaci da Vam je neophodna reglaža trapa. Preporuka je da se ona vrši jednom godišnje ili na svakih 10.000 km. Vulkanizerska radnja Gumex Vam nudi centriranje trapa najsavremenijim sistemima kako bi se omogućile dobre karakteristike vozila u vožnji i to pre svega stabilnost, manji otpor koji vodi ka smanjenju potrošnje goriva i duži vek trajanja guma.

Automehaničarske usluge

Vulkanizerska radnja Gumex svojim klijentima nudi profesionalnu popravku automobila, redovan servis i održavanje. Budite spremni kako za zimsku tako I za letnju sezonu. Tim naših mehaničara će Vam pregledati automobil za put kao i pronaći i otkloniti kvar u najbržem vremenskom period. Ukoliko je potrebno možemo Vam pomoći pri pronalaženju potrebnih rezervnih delova po najpovoljnijim cenama. Usluge koje nudimo odnose se na:

Uverite se u naš kvalitet, brzinu i efikasnost.

Servis čelične i alu felne

Kompletna popravka aluminijumskih i čeličnih felni Još jedna od delatnosti kojom se bavimo jeste kompletna popravka aluminijumskih i čeličnih felni.

Protektirane gume

Protektirane gume su dobar izbor kada nemate dovoljno novca za nove gume. Niža cena protektiranih guma posledica je načina izrade zbog velike uštede na materijalima. Protektiranje guma je proces gde se umesto istrošenog ili oštećenog gazećeg sloja postavlja novi sloj. Na taj način se smanjuje ukupan broj guma u upotrebi, čime se štede prirodni resursi i smanjuje smanjuje se emisija ugljen-dioksida. Po zakonima u EU protektirane gume moraju se proizvoditi po najvišim evropskim standardima. To znači da svi proizvođači koji rade sa protektiranim gumama moraju ih testirati pod istim opterećenjem i pri istoj brzini kao i nove gume.

Polovne gume

U našem asortimanu imamo polovne gume renomiranih proizvodjača i svih dimenzija. Sve gume su prošle kontrolu da nemaju slučajno neka oštećenja. Takođe nudimo i besplatnu ugradnju i balansiranje kako bi na licu mesta uočili eventualnu neispravnost gume.

VULKANIZERI BEOGRAD

Radno vreme: Radnim danima: 8 - 21h Subotom: 8 - 19h Nedeljom: 9 - 16h

Mapa:

VULKANIZERI Beograd

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa GUMEX Vulkanizerska radnja, VULKANIZERI Beograd Beograd