INFINITY GYM TERETANA
Jovanke Radaković 80i Mirijevo
BEOGRAD

INFINITY GYM TERETANA Jovanke Radaković 80i Mirijevo BEOGRAD se nalazi u delatnosti: TERETANE BEOGRAD i u kategoriji: TERETANE SRBIJA,

Infinity Gym Teretana Beograd je prepoznatljivo mesto u novom duhu. Moderan ambijent na preko 550 m2 je idealno mesto da Vaše telo dovedete do savršenstva. Potpuno nova sala, opremljena svim rekvizitima i opremom, pruža uslove i sjajnu amtosferu za kvalitetne grupne treninge. Infinity Gym je novo-staro mesto u srcu Mirijeva, na već poznatoj lokaciji (ex Vladica) u ulici Jovanke Radaković 80i.

Probudite Vašu energiju i pobednički duh! Uz stručni kadar i kreativni pristup treningu, garantovan je uspeh. Sledite svoje snove i postanite fit! Posetite nas i uverite se u kvalitet koji se ogleda kroz Vaš uspeh. Profesionalni tim trenera, uz motivaciju i upornost, dovešće Vaše telo u savršenu formu.

Raspored treninga

Raspored treninga je podložan izmenama. Uvek proverite telefonom da li je raspored na nasem sajtu ažuran i da li je došlo do pomeranja određenih grupnih treninga.

Cenovnik

 , Kljucne reci: TERETANA BEOGRAD, TERETANE BEOGRAD
Mobilni telefon: 064/6688 200

Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
Jovanke Radaković 80i Mirijevo
Poštanski broj
11000
Mesto
BEOGRAD
Region
Srbija
Država
Srbija
Telefon
064/6688 200

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.