AQUAPLUS
Kubanska 19
NIŠ

AQUAPLUS Kubanska 19 NIŠ se nalazi u delatnosti: STOVARIŠTA NIŠ i u kategoriji: STOVARIŠTA SRBIJA,

SCHOMBURG, proizvođač građevinske hemije iz Detmolda, razvija, proizvodi i distribuira sistemske građevinske materijale za nacionalna i međunarodna tržišta. U skladu s motom „Kvalitet na svim nivoima“, naš asortiman sa preko 2.000 proizvoda zadovoljava potrebe širom sveta za kvalitativnim visokovrednim građevinskim proizvodima u različitim područjima primene. 
Ukoliko tražite rešenje za hidroizolaciju ili sanaciju građevina? Nema problema, kod nas ga možete dobiti! Mi isporučujemo mineralne materijale za hidroizolaciju kao i one na bazi bitumena. Ostali proizvodi, koje mi nudimo na temelju optimalnog rešenja u području hidroizolacije ili sanacije građevina su između ostalog hidroizolacione trake, zaptivne bandažne trake, hidroizolacijski materijali za radne spojeve, brzovezujući cementi, mase za izravnavanje, reparaturni malteri, malteri za ispunu, malteri za beton, proizvodi za zaštitu fasade, elastični materijali za fuge, hidroizolacioni podni premazi, prednamazi, dodaci betonu, dodaci malteru.
Područje inženjerske gradnje je obogaćeno hidroizolacionim proizvodima i sistemskim rešenjima za putogradnju i železnice, sanaciju hidrotehni;kih konstrukcija čime je zaokružen naš široki program proizvoda.

Kvalitet na svim nivoima odražava različitost proizvoda i sistema firme SCHOMBURG! Naša stručnost u građevini je u rešenjima Vaših problema za područja: hidroizolacije podruma, naknadne horizontalne blokade vlage, sanacije podloga opterećenih solju, sanacije garaža, sanacije pukotina na zidnim i podnim površinama, hidroizolacije radnih fuga sa injekcionim crevima, bubreće trake, hidroizolacije pročišćivača ili kolektora tehnološke vode, sanacije balkona, impregnacije fasada, hidroizolacije fuga i detalja sa zaptivnim podloge od magnezita, betonske podloge, gipskartonske ploče, na stare obloge od keramike, metal i plemeniti čelik, u mokrim čvorovima, na balkonima i terasama, bazenima, saunama, bazenima sa morskom vodom, kuhinjama, od keramičkih pločica i ploča velikog formata, staklenog mozaika, prirodnog kamena, epoksidnih sistema bez spojeva za primenu u radionicama, supermarketima, robnim kućama, parkiralištima, hotelima, u proizvodnoj industriji, premazi od poliuree za magacine, silose, biogasna postrojenja, prečišćivačima, za cevovode, energetiku, sisteme zaštite voda, vodonepropusne premaze, vodene premaze, premaze namenjene u poginima za proizvodnju i skladištenje, premaze bez emisije štetnih gasova, završne premaze za beton, impregnacije za beton, sistemi za puteve i železnice, sanacije betona na mostovima, balkone, rezervoare vode, kanalizacije i prečišćivače, proizvodi za cementnu industriju, transportni beton, fabrike betonskih elemenata.

Proizvodi:

  • Hidroizolacija
  • Epoksidni podovi
  • Aditivi za beton
  • Aditivi za malter
  • Sanacioni materijal

 

E-mail: aquaplus.nikola@schomburg.rs


Kljucne reci: AQUA PLUS, SCHOMBURG, NEMAČKA, HIDROIZOLACIJE, HIDROIZOLACIJA, EPOKSIDNI PODOVI, ADITIVI ZA BETON I MALTER, ADITIV, SANACIONI MATERIJAL, SANACIONI MATERIJALI
Telefon: 018 218 787
Mobilni telefon: 060/0333 615, 060/0333 640
PIB: 107154937
Tekuci racun: 160-356712-44
Kategorija
Kategorija po gradu
Adresa
Kubanska 19
Poštanski broj
18000
Mesto
NIŠ
Region
Srbija
Država
Srbija
Telefon
018/218 787

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.