KVATRO STOVARIŠTE

Ocena: 4.2/5 (5 glasova ukupno)
11277 BEOGRAD, Srbija Pozivni broj: 011
KVATRO STOVARIŠTE
Stovariste kvatro, stovarista Ugrinovci, stovarista Beograd, gradjevinski materijal, Stovarište beograd, građevinskog, materijala, Kvatro, Crep, izolacija, gvožđe, stolarija, fert gredice, blokovi, izolacija rigips, knauf, gips ploče
Adresa:

ZEMUNSKA 130 Ugrinovci

Telefon:

011/8408 325

Mobilni telefon:

063/243 428, 064/6495 444

PIB:

107916508

KVATRO STOVARIŠTE UGRINOVCI BEOGRAD postoji od 1998 godine i bavi se veleprodajom i maloprodajom svih vrsta građevinskog i hidroizolacionog materijala.

PONUDA:

U okviru naše ponude posebno želimo naglasiti da u saradnji sa -BETON PLUS- vršimo tačnu, brzu i kvalitetnu isporuku betona.

Pogon za obradu i vezivanje armature kao i prozvodnju fert gredica sposoban je da u najkraćem vremenskom roku odgovori na sve zahteve kupaca.

Za robu kupljenu kod nas obezbedjen je prevoz do kupca. Transport obavljamo našim kamionima,a za veće količine paletirane robe transport obavljamo kamionom sa dizalicom koja ujedno vrši i istovar.

Širok asortiman, ljubazna i brza usluga u skladu sa najpovoljnijim cenama preporučili su nas ogromnom broju kupaca.

 

 

Mapa:
Pogledajte sve slike:

STOVARISTA BEOGRAD

Za dodatne informacije: usluge, cena, proizvodi, radno vreme, katalog, cene, prodaja, cenovnik, popust, akcija, online, facebook, zaposlenje, snizenje, posao ukoliko nisu navedeni na našem sajtu, ostvarite info kontakt sa KVATRO STOVARIŠTE, STOVARISTA BEOGRAD