SWISS DENTAL STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
GNJILANSKI PUT 127
BUJANOVAC

SWISS DENTAL STOMATOLOŠKA ORDINACIJA GNJILANSKI PUT 127 BUJANOVAC se nalazi u delatnosti: STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BUJANOVAC i u kategoriji: STOMATOLOŠKE ORDINACIJE SRBIJA.

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SWISS DENTAL: PLOMBE, ČIŠĆENJE, SKIDANJE KAMENCA I POLIRANJE ZUBA, PORCELANSKE KRUNICE, KOMPIJUTERSKI RAĐENE CIRKON KRUNE (CAD CAM TEHNIKOM), UGRADNJA SWAROVSKI CIRKONA BEZ OŠTEĆENJA ZUBA, UGRADNJA IMPLANTA.

BëJMë GJITHA SHëRMBIMET E DHëMBëVE VENDOSIM BLLOMBA, KRONA, URA, IMPLANTATE, BëJMë SHëRIMIN E NERVIT, DHE MISHIT BLLOMBA ME MATERIAL SI GJITHë MJEKëT (EVETRIK EVO) BLLOMBA ME MATERIAL ZVICRRAN  PASTRIMI, HEKJA E GURVE DHE POLITURA E DHëMBëVE KRONë PORCELANI ME MATAL  KRONë CIRKONI E PëRPUNUAR ME KOMPJUTER CAD-DAM VëNIA E GURIT SWAROVSKI PA E DëMTUAR DHëMBIN FOTOGRAFIMI I DHëMBëVE  IMPLANTA, MBJEDHJA E DHëMBEVE, Kljucne reci: STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SWISS DENTAL BUJANOVAC, PLOMBE, ČIŠĆENJE, SKIDANJE KAMENCA, POLIRANJE ZUBA, PORCELANSKE KRUNICE, KOMPIJUTERSKI RAĐENE CIRKON KRUNE, CAD CAM TEHNIKA, UGRADNJA SWAROVSKI CIRKONA, UGRADNJA IMPLANTA,BëJMë GJITHA SHëRMBIMET E DHëMBëVE VENDOSIM BLLOMBA, KRONA, URA, IMPLANTATE, BëJMë SHëRIMIN E NERVIT, DHE MISHIT BLLOMBA ME MATERIAL SI GJITHë MJEKëT (EVETRIK EVO) BLLOMBA ME MATERIAL ZVICRRAN PASTRIMI, HEKJA E GURVE DHE POLITURA E DHëMBëVE KRONë PORCELANI ME MATAL KRONë CIRKONI E PëRPUNUAR ME KOMPJUTER CAD-DAM VëNIA E GURIT SWAROVSKI PA E DëMTUAR DHëMBIN FOTOGRAFIMI I DHëMBëVE IMPLANTA, MBJEDHJA E DHëMBEVE
Mobilni telefon: 062/277 729

Adresa
GNJILANSKI PUT 127
Poštanski broj
17520
Mesto
BUJANOVAC
Region
Srbija
Država
Srbija
Telefon
062/277 729
Latitude
42.459545
Longitude
21.766931

mapa firme

Dodaj komentar

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.