ŠAMOT

ŠAMOT Srbija. Pogledajte kompletnu ponudu firmi iz ove delatnosti, prezentacije, lokacije, mape, adrese, telefone, e-mail, web site, katalog i cene proizvoda i usluga.
DINK Proizvodnja šamotnih materijala, Put 1300 Kaplara Darosava ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠAMOT ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠAMOT SRBIJA.
Emdi term doo, GOCE DELČEVA 39 ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠAMOT ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠAMOT SRBIJA.
KERAMIKA SOKS KOMERC, RISOVAČKI PUT BB ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠAMOT ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠAMOT SRBIJA.
KIM PLUS Vatrostalne opeke Samotni Materijal, ĐURĐEVDANSKA ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠAMOT ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠAMOT SRBIJA.
MAREF DOO, NADEŽDE I RASTKA PETROVIĆA 13/1 ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠAMOT ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠAMOT SRBIJA.

PROIZVODNJA ŠAMOTNIH - VATROSTALNIH I TERMOIZOLACIONIH MATERIJALA, OBLIKOVANIH OPEKA STANDARDNOG FORMATA KAO I PO POTREBI KUPCA. PROIZVODNJA SITNO ZNASTIH MLEVENIH MATERIJALA, VATROSTALNI BETONI, TERMO-IZOLACIONI BETONI, VATROSTALNI ŠAMOTNI MALTERI, VATROSTALNI KITOVI, ŠAMOTNO BRAŠNO, VATROSTALNE NABOJNE MASE...

ŠAMOT NOVOTERM-PLUS, DOKTORA BUDIMIROVIĆA 40 ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠAMOT ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠAMOT SRBIJA.

ŠAMOT, VATROSTALNI ŠAMOTNI REFRACTORY, MATERIJALI, ŠAMOTERSKI RADOVI, UGRADNJA

ŠAMOT PRODUCT, BANJA ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠAMOT ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠAMOT SRBIJA.

PROIZVODNJA I UGRADNJA VATROSTALNIH MATERIJALA: ŠAMOTNE OPEKE, VATROSTALNE MASE I BETONI, PROJEKTOVANJE, REMONT, SANACIJA I ODRŽAVANJE TERMIČKIH AGREGATA

PERNADES DOO
PERNADES DOO, PROTE ISAKOVIĆA ARANĐELOVAC nalazi se u delatnosti ŠAMOT ARANĐELOVAC i u kategoriji ŠAMOT SRBIJA.

Naši proizvodi su našli primenu u skoro svim toplotnim agregatima i granama privrede, uz najznačajnije prisustvo u železarama, livnicama, obojenoj metalurgiji, opekarskoj industriji kao i kotlogradnji.